Strona główna Grupy Wyniki wyszukiwania

Grupy

Szukaj w grupach

 

Wyniki wyszukiwania


Uwaga: Twoje zapytanie jest zbyt ogólne. Liczba znalezionych ogłoszeń jest bardzo duża. Proponujemy użycie wyszukiwania zaawansowanego lub określenie większej liczby parametrów.

Szukana fraza: Autor: w...@t...com.pl (Wladyslaw Los)
Znaleziono: 2000 wiadomości





Re: witam i o zoltko pytam:)

2003-04-29 21:32:36 | Wladyslaw Los inne posty tego autora

<c...@p...onet.pl> wrote: > Maki do zup-kremow? Bleee... Przepraszam, moze sie nie znam, ale jak mozna zrobic zupe-krem bez maki?! Wladyslaw [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: mam pytanie ....

2003-04-29 21:32:37 | Wladyslaw Los inne posty tego autora

MiSiU <m...@b...pl> wrote: > Hello , > > Potrzebuje przepis jak się robi pisinger'a :-) > Dziękuję za pomoc :-) Pisi co? Wladyslaw [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: witam i o zoltko pytam:)

2003-04-29 21:49:03 | Wladyslaw Los inne posty tego autora

dorka <d...@i...pl> wrote: > > Pozwole sobie sie nie zgodzic z Toba. Nie jestem zwolenniczka nowomowy, > wrecz to pietnuje, za to moj gimnazjalista czasem tego ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Re: Re: bóbr w śmietanie

2003-04-30 05:28:57 | Wladyslaw Los inne posty tego autora

jarek <z...@b...pl> wrote: > > > Zabijanie > > > jednoznacznie jest z"e. > > > > A to dlaczego??!!! > > > > No wybacz ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: oscypek :-)

2003-04-30 05:38:00 | Wladyslaw Los inne posty tego autora

Barbara <p...@n...pl> wrote: > Oscypek zarejestrowany jako produkt regionalny > > 29.4.Zakopane (PAP) - Oscypek, redyko"ka, bundz, żętyca i bryndza ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: witam i o zoltko pytam:)

2003-04-30 14:34:32 | Wladyslaw Los inne posty tego autora

walkie! <w...@w...net.pl> wrote: > Nigdy nie dodaje do zup - krem maki, zawsze miksuje warzywa, dodaje > zoltko, odrobine smietany i odrobine mleka oraz masla troche ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: auflauf?

2003-05-01 07:17:08 | Wladyslaw Los inne posty tego autora

Znajdzicha <r...@o...pl> wrote: > a moze to się nazywa zapiekanka...? sama nie wiem Tak raczej zapiekanka. Auflauf (z niemieckego od auflaufen -- narastac, nabrzmiewac) to ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Czym się różni barszczbiały od żurku?

2003-05-01 07:32:46 | Wladyslaw Los inne posty tego autora

Krysia Thompson <K...@h...fsnet.co.uk> wrote: > > a jaka jest etymologia zurku? Miesiac temu dyskutowalismy tu o tym z Waldkiem w watku: Polskie jedzenie ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: młode kartofelki...

2003-05-02 19:11:25 | Wladyslaw Los inne posty tego autora

"JurekA" <jurdag@....o2.pl> wrote: > Kupilem dzis mlode, przeslilczne, drobniutkie kartofelki. Co do nich > proponujecie - aby wyszlo superwiosennie? I smakowicie ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Re: młode kartofelki...

2003-05-02 19:14:28 | Wladyslaw Los inne posty tego autora

"JurekA" <jurdag@....o2.pl> wrote: > > Obiad robie nie tylko dla siebie (tu wszystkie podane przepisy przyjmuje > z entuzjazmem) - ale takze dla mojego ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

strony : 1 ... 120 ... 160 ... 172 . [ 173 ] . 174 ... 180 ... 200