Szukana fraza: Autor: "topek" <topek!!!NIE-SPAMOWAC-CHLOPKI-I-TO-WYCIAC-ZUERST!!!@post.pl>
Znaleziono: 22 wiadomości
2002-12-16 20:04:35 | topek inne posty tego autora
> Jak jestes z warszawy to na kruczej chyba za 30zl wypalaja azotem > Mialem bardzo duze kurzajki , i nie mam Raczej wychladzaja azotem :-) Ja mialem to ze 4 razy robion w Klinice ... [ więcej ]
Grupa : pl.sci.medycyna
Re: szybka strata wagi2002-09-21 07:34:31 | topek inne posty tego autora
> ps: czy kabanos + ogorek to dobre sniadanie, zaraz to popije jogurtem 0% tł. moze dobre sniadanie ale rozwolnienie gwarantowane :-) -- topek -> jak zawsze pozdrawiajacy | ... [ więcej ]
Grupa : pl.misc.dieta
Re: Smazony Ser2002-08-23 08:11:03 | topek inne posty tego autora
No mili panstwo :-) Stracilem dziewictwo w kwestii smazonego sera :-))) Wiec tak: smazylem emmentalera. Najpierw w jajko potem w make, znow w jajko i w bulke tarta (Paniermehl). Zrobilem ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Jesz ile chcesz!2002-08-23 12:42:56 | topek inne posty tego autora
Polecam restauracje Asia w Monachium na Einsteinstr. Jesz do oporu za 6 euro (25 zl). Jedzenie azjatyckie, bardzo dobre. (drob, wieprzowina, grzyby, kielki, Frühlingsrolle (nie wiem jak to ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Sosy do wedlin, serow ?2002-08-23 13:59:16 | topek inne posty tego autora
Witam, po udanych wojazach ze smaoznym serem (zrobilem do niego sos tatarski ktory sie sietnie rowniez do wedlin nadaje) pytam was drodzy grupowicze jakie inne home made sosy na zimno ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Pomidorowka z pomidorow2002-11-20 21:03:31 | topek inne posty tego autora
Witam, wie ktos jak sie robi prawdziwa pomidorowke z pomidorow, a nie z jakiegos przecieru ?? -- topek -> jak zawsze pozdrawiajacy |- oklejona Laga (nie mylic z Republikanska) | ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Plesniaki2002-12-12 09:35:17 | topek inne posty tego autora
Witam, To ze lubie to chyba zadne novum ? :) Chcialem troche poczytac jak one powstaja, gdzie sie robi, skad sie wywodza (mnisi francuscy?) Generalnie wszystko o plesniakach. Czy w jezyku ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Do znawców grilowania- deska do grilow. ?2002-12-14 16:33:51 | topek inne posty tego autora
> Moze mało świąteczne zapytanie - ale ten temat dzis się bardzo u nas rozwinął > i ciekawa rozmowa staneła w punkcie naszej niewiedzy. > Czy słyszeliście o namaczanej w ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: renifer i jego mieso2003-01-08 16:40:27 | topek inne posty tego autora
> renifer to nic w porownaniu do stekow z kangura w warszawskim Makro przed > swietami:))) Ja mialem w pracy swego czasu w kantynie gulasz z kangura. Zadna rewelacja poza ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Motywacja ??2002-10-13 12:33:51 | topek inne posty tego autora
> Witaj,serdecznie gratuluje spadku wagi,moze troszke za duzo na poczatek, :-] dziekuje za gratulacje. Czy to duzo ?? hmmm, obecnie trace okolo 2kg tygodniowo > efekt jest.Dla mnie ... [ więcej ]
Grupa : pl.misc.dieta