Strona główna Grupy Wyniki wyszukiwania

Grupy

Szukaj w grupach

 

Wyniki wyszukiwania

Szukana fraza: Autor: "topek" <topek!!!NIE-SPAMOWAC-CHLOPKI-I-TO-WYCIAC-ZUERST!!!@post.pl>
Znaleziono: 22 wiadomości





Re: Problem z kurzajkami

2002-12-16 20:04:35 | topek inne posty tego autora

> Jak jestes z warszawy to na kruczej chyba za 30zl wypalaja azotem > Mialem bardzo duze kurzajki , i nie mam Raczej wychladzaja azotem :-) Ja mialem to ze 4 razy robion w Klinice ... [ więcej ]

Grupa : pl.sci.medycyna

Re: szybka strata wagi

2002-09-21 07:34:31 | topek inne posty tego autora

> ps: czy kabanos + ogorek to dobre sniadanie, zaraz to popije jogurtem 0% tł. moze dobre sniadanie ale rozwolnienie gwarantowane :-) -- topek -> jak zawsze pozdrawiajacy | ... [ więcej ]

Grupa : pl.misc.dieta

Re: Smazony Ser

2002-08-23 08:11:03 | topek inne posty tego autora

No mili panstwo :-) Stracilem dziewictwo w kwestii smazonego sera :-))) Wiec tak: smazylem emmentalera. Najpierw w jajko potem w make, znow w jajko i w bulke tarta (Paniermehl). Zrobilem ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Jesz ile chcesz!

2002-08-23 12:42:56 | topek inne posty tego autora

Polecam restauracje Asia w Monachium na Einsteinstr. Jesz do oporu za 6 euro (25 zl). Jedzenie azjatyckie, bardzo dobre. (drob, wieprzowina, grzyby, kielki, Frühlingsrolle (nie wiem jak to ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Sosy do wedlin, serow ?

2002-08-23 13:59:16 | topek inne posty tego autora

Witam, po udanych wojazach ze smaoznym serem (zrobilem do niego sos tatarski ktory sie sietnie rowniez do wedlin nadaje) pytam was drodzy grupowicze jakie inne home made sosy na zimno ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Pomidorowka z pomidorow

2002-11-20 21:03:31 | topek inne posty tego autora

Witam, wie ktos jak sie robi prawdziwa pomidorowke z pomidorow, a nie z jakiegos przecieru ?? -- topek -> jak zawsze pozdrawiajacy |- oklejona Laga (nie mylic z Republikanska) | ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Plesniaki

2002-12-12 09:35:17 | topek inne posty tego autora

Witam, To ze lubie to chyba zadne novum ? :) Chcialem troche poczytac jak one powstaja, gdzie sie robi, skad sie wywodza (mnisi francuscy?) Generalnie wszystko o plesniakach. Czy w jezyku ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Do znawców grilowania- deska do grilow. ?

2002-12-14 16:33:51 | topek inne posty tego autora

> Moze mało świąteczne zapytanie - ale ten temat dzis się bardzo u nas rozwinął > i ciekawa rozmowa staneła w punkcie naszej niewiedzy. > Czy słyszeliście o namaczanej w ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: renifer i jego mieso

2003-01-08 16:40:27 | topek inne posty tego autora

> renifer to nic w porownaniu do stekow z kangura w warszawskim Makro przed > swietami:))) Ja mialem w pracy swego czasu w kantynie gulasz z kangura. Zadna rewelacja poza ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Motywacja ??

2002-10-13 12:33:51 | topek inne posty tego autora

> Witaj,serdecznie gratuluje spadku wagi,moze troszke za duzo na poczatek, :-] dziekuje za gratulacje. Czy to duzo ?? hmmm, obecnie trace okolo 2kg tygodniowo > efekt jest.Dla mnie ... [ więcej ]

Grupa : pl.misc.dieta

strony : 1 . [ 2 ] . 3