Strona główna Grupy Wyniki wyszukiwania

Grupy

Szukaj w grupach

 

Wyniki wyszukiwania

Szukana fraza: Autor: Maciek <d...@p...onet.pl>
Znaleziono: 326 wiadomości





Re: osmiornica ?

2005-12-07 10:37:52 | Maciek inne posty tego autora

Dnia Wed, 7 Dec 2005 11:05:37 +0100, Marek W. napisał(a): > Początek przepisu jest identyczny :)))) To bedzie raczej niejadalne. Do usmazenia trzeba by osmiornice przed obgotowaniem ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: kasztany

2005-12-07 10:40:08 | Maciek inne posty tego autora

Dnia Wed, 7 Dec 2005 10:26:31 +0100, Konrad Brywczyński napisał(a): > Karfur, jeśli już. Kahfuh :) -- pozdrawiam Maciek "Oh gimme, gimme, gimme a beer after midnight" [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: osmiornica ?

2005-12-07 13:09:28 | Maciek inne posty tego autora

Dnia Wed, 07 Dec 2005 13:43:48 +0100, Marsjasz napisał(a): > (hobotnica ispod peke) >Jeśli pieczemy > potrawę w ognisku, najpierw stawiamy brytfannę na żarze i pieczemy ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: osmiornica ?

2005-12-09 11:40:21 | Maciek inne posty tego autora

Dnia Fri, 9 Dec 2005 12:21:29 +0100, kasia napisał(a): >Chyba dlugo sie > ja gotuje, prawda? Jakies 45 minut - godzine, a potem trzeba obrac ze skory. Ale osmiornica zawsze ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: osmiornica ?

2005-12-09 13:09:45 | Maciek inne posty tego autora

Dnia Fri, 9 Dec 2005 13:57:28 +0100, kasia napisał(a): > A jak sie ma sprawa z glowa osmiornicy? Czy zostawia sie tylko macki czy > mozna cala zjesc? Chce zrobic taka salatke z ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Co warto przywieźć z Ukrainy?

2005-12-10 14:26:34 | Maciek inne posty tego autora

Dnia Sat, 10 Dec 2005 15:18:38 +0100, medea napisał(a): > Czy są jakieś ciekawostki spożywczo-kulinarne, które warto przywieźć z > Ukrainy do Polski? Dobra wodke :) ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: bacalhau - suszony solony portugalski dorsz:)

2005-12-13 16:03:56 | Maciek inne posty tego autora

Dnia Tue, 13 Dec 2005 14:50:53 -0000, Joan napisał(a): > Googlalam, ale nic nie wygooglalam > Mam do przerobienia dwa kilo suszonego solonego dorsza. Znacie jakies > ciekawe ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: bacalhau - suszony solony portugalski dorsz:)

2005-12-13 20:14:43 | Maciek inne posty tego autora

Dnia Tue, 13 Dec 2005 19:19:02 +0100, Wladyslaw Los napisał(a): > W Polsce jako sztokfisz. Ja wiem, Wladyslawie, nawet miesiac temu pytalem o sztokfisza na tej grupie ( msg ID ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: bacalhau - suszony solony portugalski dorsz:)

2005-12-13 23:59:42 | Maciek inne posty tego autora

Dnia Tue, 13 Dec 2005 14:50:53 -0000, Joan napisał(a): > Witam! > Googlalam, ale nic nie wygooglalam http://www.gotowanie.wkl.pl/przepis1460.html ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: bacalhau - suszony solony portugalski dorsz:)

2005-12-14 00:43:02 | Maciek inne posty tego autora

Dnia Wed, 14 Dec 2005 00:32:19 GMT, Dariusz K. Ladziak napisał(a): > Tyle Cwierczakiewiczowa. Po pierwsze wychodzi ze jeszcze da sie zdazyc > na swieta, po drugie - smacznego... No ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

strony : 1 ... 10 ... 20 . [ 21 ] . 22 ... 30 ... 33