Strona główna Grupy Wyniki wyszukiwania

Grupy

Szukaj w grupach

 

Wyniki wyszukiwania

Szukana fraza: Autor: "em" <e...@p...promail.pl>
Znaleziono: 141 wiadomości





Re: Czy macie jakiś pomysł na makrelę?

2001-08-21 14:27:13 | em inne posty tego autora

> > Ile czasu trzeba wietrzyć mieszkanie:) > > Zasadniczo nie rozumiem, jak przeszkadza Ci zapach ryby pieczonej i wogóle > zapach makreli to kupuj tran w pastylkach albo ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Płatki owsiane "zwykłe" i "górskie".

2001-08-21 15:13:44 | em inne posty tego autora

Czym się różnią płatki owsiane zwykłe od płatków owsianych górskich? Czy płatki wchodzące w skład musli są poddawane jakiejś dodatkowej obróbce (np. prażenie)? Pozdrawiam ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Płatki owsiane "zwykłe" i "górskie".

2001-08-22 14:23:36 | em inne posty tego autora

Dzięki, em. [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: cholesterol raz jeszcze

2001-08-22 14:35:39 | em inne posty tego autora

> A jakiego typu tluszcze znajduja sie w oleju z pestek winogron? Wszystkie, jednak zdecydowanie przeważają wielonienasycone, co czyni zdrowotność oleju z winogron co najmiej ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: cholesterol raz jeszcze

2001-08-22 14:44:24 | em inne posty tego autora

podaj źródło [em] [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Patison...hmm

2001-08-23 13:42:36 | em inne posty tego autora

Niezawodny przepis - pychotka Pokroić dojrzałe pomidory i udusić parę minut, żeby puściły sok. Dodać do tego pokrojony w kostkę patison, dusić wszystko na małym ogniu do ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: cholesterol raz jeszcze

2001-08-23 13:58:55 | em inne posty tego autora

> > > OLEJ Z PESTEK WINOGRON - bogaty w kwasy tłuszczowe i fosfolipidy o > > > strukturze bardzo podobnej do liposomów. Z tego powodu jest bardzo > > > dobrze ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: cholesterol raz jeszcze

2001-08-27 15:12:38 | em inne posty tego autora

> > Nie zmienia to faktu, że podstawowy składnik oleju czyli tłuszcz > > wielonienasycony jest mniej odporny na utlenianie od tłuszczu > > jednonienasyconego ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: cholesterol raz jeszcze

2001-08-29 16:13:50 | em inne posty tego autora

> Cholera, ale wstyd.... I było się kłócić ??? > Następnym razem 3 razy sprawdzę, zanim coś powiem... :-// Nie przejmuj się, i tak pewnie nikt tak starego wątku nie czyta. ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Montignac vs Atkinson?

2001-09-05 15:56:05 | em inne posty tego autora

Cześć! Montignaca zacząłem stosować w listopadzie 2000 w miesiąc po mojej żonie, zachęcony jej wynikami. Ja, oprócz schudnięcia, chciałem sprawdzić, czy rzeczywiście poprawi ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

strony : 1 ... 11 . [ 12 ] . 13 ... 15