Szukana fraza: Autor: "Kasia C" <g...@w...pl>
Znaleziono: 19 wiadomości
2004-08-25 16:36:24 | Kasia C inne posty tego autora
przyłączam się do oczekiwań, w nastroju błogo-rozmarzonym [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
wekowanie2004-08-25 16:37:44 | Kasia C inne posty tego autora
sporządziłam sobie ogóreczki w zalewie musztardowej, na próbę jeden egzemplarz, zamierzam je spożyć za kilka dni, czy w takim razie muszę ten opasły słój zagotować? [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: wekowanie2004-08-25 18:49:07 | Kasia C inne posty tego autora
to tak na wypadek gdyby mi zasmakowały i trzeba bedzie czekac nastepne 5 dni ;))) [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: wekowanie2004-08-26 19:59:21 | Kasia C inne posty tego autora
Sama sporzadzilam po raz pierwszy, wiec sprawdzony bedzie prawdopodobnie jutro, bo dluzej juz nie wytrzymam!! Jak sie uda od razu podam!! [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Kurczak we frytkownicy-pytanie o olej2004-08-27 08:14:42 | Kasia C inne posty tego autora
nie lubie medrkowac ale smaczne jest niezdrowe bo jest wysokokaloryczne a chec spozycia tych przysmakow wynika z naszych "bardzo pierwotnych" instynktow przetrwania i zaspokojenia ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: morze papryki!!2004-08-27 17:42:56 | Kasia C inne posty tego autora
Dziekuję i również pozdrawiam:) [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
maryntatki2004-08-27 20:22:10 | Kasia C inne posty tego autora
mam dzis jeszcze jedno pytanie: dopadlam atrakcyjny przepis na marynowane kalafiorki i marchewki, zeby dzielo elegancko wygladalo rozyczki kalafiorkow zawija sie w paski marchewki, czy zeby ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
PRZEPIS2004-08-28 07:10:51 | Kasia C inne posty tego autora
duży kalafior, 4 duże marchewki, łyżka ziaren gorczycy, 2 ząbki czosnku, ziarna pieprzu i ziela ang, 2 łyżki soli, łyżeczka kwasku cytr, łyżka cukru Kalafior oczyścić ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: De Volaille - pytanie o technike;2004-09-01 14:48:36 | Kasia C inne posty tego autora
wszystkie dewolaje jakie mi sie zdarzylo jesc okazywaly sie (po bardzo bliskim przyjrzeniu i probie rozdziabania go do pozycji pierwotnej) mięskiem zmielonym i sklepionym bez dodatkow ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia