Strona główna Grupy Wyniki wyszukiwania

Grupy

Szukaj w grupach

 

Wyniki wyszukiwania

Szukana fraza: Autor: cezary gmyz <c...@z...media.pl>
Znaleziono: 137 wiadomości





Re: Ankieta

2001-09-05 14:40:19 | cezary gmyz inne posty tego autora

> Ależ Masiu nie denerwuj się tak... To jest bardzo konstuktywna grupa > dyskusyjna... Jesteśmy bardzo konstruktywni w tworzeniu jak największej > ilości postów... Sama ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: "Baby" (bylo: Starka i inne wodki)

2001-09-03 16:56:28 | cezary gmyz inne posty tego autora

Daragoj Iriek kanieczna eta byla szutka. Zwazwyczaj bowiem unikam tzw. slow grubych, jednak musze sie przyznalac, ze czuje pewna slabosc do przeklenstw rosyjskich. Polski (a zapewne i kazdy ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: kaszanka

2001-04-24 11:56:27 | cezary gmyz inne posty tego autora

Istotnie dodaje sie majeranku ale do tego jescze dobrze jest dodac kwaskowatych jablek (w mojej opini najlepsze sa antonowki i oczywiscie tylko w sezonie papierowki). Oczywiscie nalezy je ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Domowe wedzenie

2001-05-23 10:29:26 | cezary gmyz inne posty tego autora

Na chwile chcialbym wskrzesic dyskusje zapoczatkowana postem "szynka domowa". Wlasnie wczoraj spedzilem kilka godzin w Biblitece Narodowej studiujac stare ksiazki kucharskie na ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Golonka

2001-05-27 20:52:33 | Cezary Gmyz inne posty tego autora

Od razu ostrzegam: To nie jest pytanie do jaroszy i wszystkich ktorzy brzydza sie tluszczem W haniebny sposob poleglem dzis na golonce z grilla. Swojego czasu jadlem pyszna golonke ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: kolendra

2001-05-27 21:13:43 | Cezary Gmyz inne posty tego autora

Ciekawe komu sie udalo wydoic bawola. To jakis cudotworca. Ghee to po prostu stopoine maslo (od krowy nie byka) pozbawione pianki podczas topienia. Czarek Użytkownik "Waldemar ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: comber z barana

2001-05-31 13:02:11 | cezary gmyz inne posty tego autora

Jezeli baran byl stary to najlepiej go uprzednio zamarynowac by pozbawiac go zapachu. Z combra wychodza swietnie szaszlyki. Marynata powinna byc kwastakowata. moze byc z czerwonego ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: gołabki z młodej kapusty?

2001-06-10 15:34:16 | Cezary Gmyz inne posty tego autora

Nie ma sensy wycinanie tego nerwu w mlodej kapuscie ugotuje sie wszystko na mieko Czarek Użytkownik "misiczka" <m...@p...onet.pl> napisał w wiadomości ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Łosoś z makaronem - po wł osku? a kuchnie regionalne

2001-08-02 17:03:19 | cezary gmyz inne posty tego autora

Moja siostra gotuje kawalki lososia w smietanie zaprawionej bialym winem i sokiem z pomaranczy oraz kaparami, Mniamniam ale podaje do tego ryz a nie makaron, Komponuje sie swietnie. Jezeli ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: swieza bazylia

2001-08-03 09:10:30 | cezary gmyz inne posty tego autora

z bazylia da sie zrobic tyle rzeczy, ze ciezko by je wszytkie wymienic. Radze poszukac w archiwum listy przepisow na pesto, sos bolongese. Bazylia zawsze idealnie sie czuje w towarzystwie ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

strony : 1 ... 8 . [ 9 ] . 10 ... 14