Strona główna Grupy Wyniki wyszukiwania

Grupy

Szukaj w grupach

 

Wyniki wyszukiwania

Szukana fraza: Autor: m...@g...pl (Monika Zarczuk)
Znaleziono: 35 wiadomości





Re: Witam ponownie na liście

2007-01-31 21:58:15 | Monika Zarczuk inne posty tego autora

> > Hejka, Monika! > Pamiętam Cię, mam nadzieję, że i Ty mnie :-D. > > D. > > No mam nadzieję, że Magda będzie ze mnie dumna :) Owszem pamiętam Dorotko i witam ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re:

2007-04-19 22:18:05 | Monika Zarczuk inne posty tego autora

hej ----- Original Message ----- From: "Monika" <s...@o...pl> To: <p...@n...pl> Sent: Thursday, April 19, 2007 1:46 PM Subject: hej: > > ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Witam ponownie na liście

2007-01-31 14:19:41 | Monika Zarczuk inne posty tego autora

Witam serdecznie. Czytam, czytam i jakoś nie wierzę... chyba się tu troche pozmieniało... i to raczej na gorsze. Jestem ciekawa ile jest tu osób, które mnie jeszcze pamiętają i o ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Paszteciki z mięsem - półfrancuskie

2007-01-31 14:36:51 | Monika Zarczuk inne posty tego autora

witam. Wypróbowane. Dobre. Polecam paszteciki z ciasta półfrancuskiego 25 dkg mąki 22 dkg tłuszczu (masło, margaryna) jajo żółtko 8 dkg gęstej śmietany sól do smaku mąkę ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Diablotki

2007-01-31 14:40:02 | Monika Zarczuk inne posty tego autora

to także szybkie, tanie i dobre. Polecam. diablotki 4 czerstwe rogaliki lub cienka bułka barowa 6 dkg tłuszczu (masło, margaryna) 2 żółtka 2 łyżki żółtego tartego sera pół ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Groszek ptysiowy

2007-01-31 14:42:12 | Monika Zarczuk inne posty tego autora

Hej. Mam tu taki przepis groszek ptysiowy 2 dkg tłuszczu (masło, margaryna) 4 dkg mąki jajo sól do smaku tłuszcz do wysmarowania formy zagotować wodę jedna trzecia szklanki) z ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Jak długo gotujecie pierś?

2007-01-31 15:04:27 | Monika Zarczuk inne posty tego autora

Jak długo gotujecie pierś do sałatki, przeciętnej wielkości? I zastanawiam się jeszcze, czy odcinacie resztki kości po czy koniecznie przed ugotowaniem? Z surowym mięsem nie idzie ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Witam ponownie na liocie

2007-02-01 13:33:37 | Monika Zarczuk inne posty tego autora

> > Hej hej! > Siadaj i opowiadaj :) > ja tu w sumie wpadam, patrze na tytuly watkow, autorow i > wykasowuje 7/8...probowalam czytac, ale sie nie da, to dalam > sobie ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

babka ziemniaczana jak długo piec

2007-02-11 17:21:19 | Monika Zarczuk inne posty tego autora

Proszę powiedzcie mi jak długo muszę piec babkę ziemniaczaną z podsmażaną wędliną w średniej blaszce i czy piekarnik muszę ustawić na maximum? -- Archiwum grupy ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: do Magdy Bassett

2007-02-18 13:24:09 | Monika Zarczuk inne posty tego autora

----- Original Message ----- From: "siliana" <t...@o...pl> To: <p...@n...pl> Sent: Sunday, February 18, 2007 1:19 PM Subject: do Magdy ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

strony : 1 . [ 2 ] . 3 . 4