Szukana fraza: Autor: "waldek" <x...@o...pl>
Znaleziono: 1424 wiadomości
2003-01-31 13:49:19 | waldek inne posty tego autora
> Waszych przepisów naczytałem, że parę > zrealizowałem. I teraz żona mi strajkuje i gotować nie chce. Mnie każe.... ============= Jesli gotujesz, bo czytasz grupe, to znaczy, ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Sos beszamelowy2003-01-31 14:29:29 | waldek inne posty tego autora
> a precz silo nieczysta, jak to na patelni?? Toz to zgroza i chlod mnie > przejal az do kosci, w rondelku sie toto robi, hehehe ;-P, bo patelnia za > duza powierzchnia i trudno ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Kiszone ?ledzie2003-01-31 14:36:21 | waldek inne posty tego autora
prosze o litosc, ja naprawde chcialem dowiedziec sie jak TO ROBI =========== No wlasnie. Ja tez. waldek =========== [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Jak ugotować naturalny rosół?2003-01-31 16:19:44 | waldek inne posty tego autora
========= W miedzyczasie przejrzalem chyba z 200 stron o glutaminianie i jedyne co sie dowiedzialem to: "glutaminian sodu, uzyskuje się przez ekstrakcję białka ze zboża, kukurydzy ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: PROTEST2003-01-31 16:29:39 | waldek inne posty tego autora
> A zebys sie obsmarkal. > Po co czlowiekowi w klopocie podrzucasz glupie idee. ========= Nnnnie rozumiem. Od kiedy gotowanie i raczenie zony smakolykami jest glupia idea??? Grupy Ci ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: czym zaskoczyc mezczyzne?2003-02-04 11:35:37 | waldek inne posty tego autora
> jaaaaaasne:)) wyskoczyc w skompym stroju da sie zrobic.;)) > z fajnym daniem to sie zgadzam tylko nooo wlasnie z jakim??? ========= Mowia, ze krwisty tatar bardzo pasuje do ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Soja2003-02-10 12:49:48 | waldek inne posty tego autora
=========== Soje po bretońsku. Tylko musi byc z delikatna kielbaska, np drobiowa. waldek =========== [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Nalewka farmaceutów2003-02-10 12:52:58 | waldek inne posty tego autora
> cytryny pokrojone w plasterki zalewalo sie przegotowana woda, dodawalo cukru > i rozpuszczone drozdze, odstawialo w ciemne miejsce na ok. dobe, potem > wychodzil przepyszny napoj ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Soja2003-02-10 14:06:47 | waldek inne posty tego autora
> A czy masz sprawdzony przepis, bo ja nigdy wcześniej nic nie robiłam z soi, > oprócz gotowych, sproszkowanych dań? ============ Ha, zawsze robie to "z czaszki", ale ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Kury rosolowe2003-02-17 09:46:53 | waldek inne posty tego autora
========== Troche juz chodze po tym swiecie, ale pierwszy raz zobaczylem w Tesco towar o nazwie "kura rosolowa". Moje zdziwienie bylo tym wieksze, ze do tej pory moje oczeta ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia