Szukana fraza: Autor: Waldemar Krzok <w...@u...fu-berlin.de>
Znaleziono: 1521 wiadomości
2002-08-16 07:43:56 | Waldemar Krzok inne posty tego autora
> Praga zalana, Drezno tonie, Bratysława tez ma nieciekawie. Nastroj ponury i > podwodny, odrzut na ryby, zwlaszcza rzeczne, dorwalem sie wiec do > zamrozonego miesa z dzika ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: faszerowana cukinia - pomocy!2002-08-16 12:25:16 | Waldemar Krzok inne posty tego autora
> > potrzebuje natychmiastowej pomocy kogos kto cos takiego robil :) czyli > faszerowal cukinie, czy owe warzywo obiera sie do faszerowania ze skorki? > (mysle ze nie, bo chyab ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: faszerowana cukinia - pomocy!2002-08-16 12:40:09 | Waldemar Krzok inne posty tego autora
>>jak cukinia nie ma kalibru grubej berty, to nie trzeba. Ja używam >>cukinii kilkuset gramowych bez obierania. > > no moje cukinie maja po ok. 1kg i wg przepisu trzeba ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: faszerowana cukinia - pomocy!2002-08-16 13:14:12 | Waldemar Krzok inne posty tego autora
>>są jadalne, więc spróbować można. Ja je jem, ale jak za twarde to >>przymusu nie ma. Tak samo z ziemniakami w mundurkach. Jak skórka cienka, >>to i ze skórą ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: faszerowana cukinia - pomocy!2002-08-16 13:18:29 | Waldemar Krzok inne posty tego autora
> ... i tak jak waldek proponowal chyba najlepiej jest podpiec w > >>skorce a najwyzej pozniej wyskrobac zawartosc. jak myslicie? >> >>ania > > to juz jak ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Bardzo wazne..prosze o pomoc2002-08-16 13:19:51 | Waldemar Krzok inne posty tego autora
> Ja uwielbiam krakersy...lajkonika i do tego majonez uhm pyszne;) to dlaczego pieczywa nie możesz? Krakers to też z mąki? Waldek [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Ryz z warzywami - prosba o przepis2002-08-19 07:09:54 | Waldemar Krzok inne posty tego autora
>>>To daj inny ryz....ja napisalam jak robie....prawda?????? nie mam czsu > > Gdybys pracowala tam gdzie ja bylabys rownie nerwowa...zwlaszcza, ze teraz > czepiaja sie ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Bardzo wazne..prosze o pomoc-odszukaj...2002-08-19 07:32:31 | Waldemar Krzok inne posty tego autora
>>Jacek expert? Ten, który rozpracował szyfrowanie pgp zanim je > > opublikowano? > >>Który produkował telefony komórkowe z wieloma kartami SIM? Tłumaczący z ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Pytanie:2002-08-19 12:31:07 | Waldemar Krzok inne posty tego autora
> Czy ktoś zna przepis na lazanię?? tak [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: i znow creme fraiche2002-08-19 12:42:22 | Waldemar Krzok inne posty tego autora
> Ucze sie francuskiego i Francuzka powiedziala, ze creme fraiche dodaje sie > do kawy. W swietle tego co tu kiedys pisaliscie nie moze wiec to byc > kwasne... > Jak to wiec ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia