Szukana fraza: Autor: "agatka" <A...@i...com>
Znaleziono: 331 wiadomości
2003-11-06 14:01:01 | agatka inne posty tego autora
A czy to można pić? spragniona witaminy E Użytkownik "Evik" <e...@g...pl> napisał w wiadomości news:bodbi7$2bg$1@korweta.task.gda.pl... > > iska ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.uroda
Re: Talika do rzęs -- po miesiącu2004-03-19 06:52:39 | agatka inne posty tego autora
A co z makijażem? Nie rozmazuje się po tej odżywce? agata Użytkownik "Karolina Matuszewska" <g...@s...am.lublin.pl> napisał w wiadomości ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.uroda
Re: Woda toaletowa? woda perfumowana?2004-10-16 13:48:34 | agatka inne posty tego autora
> No i pytanie ostatnie: (chyba do pan): czy macie swoj ulubiony zapach meski? > Jesli tak to jaki? (chodzi o producenta, marke). Chanel - Egoiste [ więcej ]
Grupa : pl.rec.uroda
Re: ready, steady,cook!!!2003-08-14 13:17:06 | agatka inne posty tego autora
Mnie się podoba... Kto rzuca materiał? koneserka Użytkownik "anton" <p...@w...pl> napisał w wiadomości news:bhg0d7$pga$1@news2.ipartners.pl... > Mam pomysł. Jest ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Książki o historii kultury kulinarnej (długie)2003-08-14 13:21:01 | agatka inne posty tego autora
Tak, właśnie ukazało się drugie wydanie - trochę ulepszone według autorki. Zaczytuję się przed obiadkiem a potem ze smutkiem patrzę na nędzne polskie żarcie koneserka Użytkownik ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Poszukuję Minestrone2003-08-18 09:03:40 | agatka inne posty tego autora
Dobry przepis ale taki z włoskim charakterem na Minestrone poszukuję usilnie koneserka [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: falafel-groch czy ciecierzyca???2003-08-20 14:26:25 | agatka inne posty tego autora
z cieciorki, tyle często nazywa się ją też "grochem włoskim" - stąd zamieszanie koneserka Użytkownik "wiku" <s...@r...pl> napisał w ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Pomidiry w zalewie2003-08-22 14:20:20 | agatka inne posty tego autora
Nie wiem czy Cię to zadowoli ale ja osobiście pomidorki wkładam na sucho do słoja, daję ząbek czosnku, zakręcam w słoiku i zagotowuję na wolnym ogniu w dużym garze ok 40 min ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: lody2003-08-23 14:15:47 | agatka inne posty tego autora
są bardzo dobre, a jak jeszcze polejesz rodzynkami podgrzanymi w rumie to zapomnisz o kretyńskich kaloriach koneserka (co się kiedyś odchudzała i stała się chuda jak kij a teraz ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Szkola2003-08-25 14:24:19 | agatka inne posty tego autora
Ja też jestem już wieku policealnym i chcę się uczyć gotować. W Warszawie słyszała że Kurt Sheller w Sheratonie dale lekcje ale to chyba sporo kosztuje a poza tym ja z Pomorza ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia