Szukana fraza: Autor: sadyl <s...@p...onet.pl>
Znaleziono: 1539 wiadomości
2000-12-04 10:32:18 | sadyl inne posty tego autora
Arkadiusz Szyc wrote: > > Witam > > Co dobrego(i w jaki sposób) można przyżšdzić z żołšdków drobiowych ? pisałem o żołądkach jakiś czas temu. Przepis pochodzi ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Choroba wsciekłych krów (czy tylko?? )2000-12-04 10:37:52 | sadyl inne posty tego autora
===wojmat=== wrote: > > postawię pytanie inaczej: czy trzeba jeść zwierzęta ;-) > proszę - nie zaczynaj ;) sadyl [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Bigos2000-12-05 08:46:40 | sadyl inne posty tego autora
Wladyslaw Los wrote: > > > Co sprawia, ze Wasz bigos jest najlepszy na swiecie? > Lata doswiadczenia i wyrobiony smak. no i cierpliwość :) sadyl [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
TV kłamie2000-12-05 08:51:41 | sadyl inne posty tego autora
Wczoraj robiłem zrazy i coś mnie podkusiło, żeby ich nie spinać tylko - wzorem Makłowicza - najpierw przysmażyć na zawinięciu mięsa. Nie wierzcie w takie pierdóły - zrazy ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Bigos2000-12-05 12:03:05 | sadyl inne posty tego autora
"Magdalena W." wrote: > >Jak sie o nim zapomni i sie przypali. > > > Otoz to.... A wczesniej podleje w trakcie gotowania czerwonym winem > (patent mojej ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Lekko, latwo i przyjemnie2000-12-05 12:09:09 | sadyl inne posty tego autora
"(Na)Lesnik" wrote: > Spaghetti po bolońsku U mnie jest to żelazna potrawa, jeśli nie chce mi się bawić i zależy na czasie. Tylko robię to dużo szybciej: ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Bigos2000-12-05 13:28:21 | sadyl inne posty tego autora
Maria wrote: > > Wszystko to prawda, ale nigdzie nie widze w przepisie ani jednej sliweczki > suszonej, ani jednego grzybka i ziol. Bo to chyba oczywiste (chociaż ja akurat ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Kuchenka bez termometru2000-12-06 10:38:35 | sadyl inne posty tego autora
Jo'Asia wrote: > > Mam taki problem: użytkowana przeze mnie kuchenka nie ma termometru w <ciach> > Na wymianę kuchenki na razie się nie zanosi, więc podpowiedzcie ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Lekko, latwo i przyjemnie2000-12-07 10:40:39 | sadyl inne posty tego autora
"(Na)Lesnik" wrote: > > Po drugie: Jola! ale cukier do przecieru? Miej litość. Nawet mškę > ziemniaczanš jestem w stanie zrozumieć, ale cukier? To podobnie jak z ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: piec do pizzy w domu2000-12-07 10:42:04 | sadyl inne posty tego autora
Jakub Jewula wrote: > Tak, jasne. Ale pomyslalem ze moze by te cegielki najpierw rozgrzac > powyzej max. temp. piekarnika? ciekawe jak je póżniej włożysz do pieca? Szczypcami ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia