Szukana fraza: Autor: BBjk <b...@q...pl>
Znaleziono: 2000 wiadomości
2009-09-09 04:45:02 | Bbjk inne posty tego autora
JerzyN pisze: > Zjawisko jest podobne do tego jak np. tolerowanie bytu dzudzu na tej > grupie. Absolutnie nie. Dżdżownica _jest_ inteligentna. -- BBjk [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Prawdopodobnie najlepszy obiad na swiecie2009-09-23 06:07:54 | Bbjk inne posty tego autora
StaM pisze: > Protz ja czuje zapach tego obiadu z dzecinstwa. > Glupota, przemawia przez Ciebie. Kwestia gustu, a nie rozumu lub jego braku, w obu przypadkach. Gdybyś dał temat ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Ryż smażony po chińsku2009-09-30 06:16:10 | Bbjk inne posty tego autora
Grzesiacz pisze: > Bo jak nie, to może ktoś by mi wytłumaczył, co się stało z > "czasookresem" miedzy 2 a 15 minutą. Wspomniane w przepisie 15 min. to imo czas ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Z jakimi dodatkami pizza jest najlepsza ?2009-09-30 10:10:12 | Bbjk inne posty tego autora
Ala pisze: > Mam problem nie wiem jaka mozna szybko i z jakimi dodatkami zrobic pizze ?? > Prosze o pomoc . Jesienne lekcje korzystania z komputera? Pomogę: Google -> pizza ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Ryż smażony po chińsku2009-10-01 08:41:09 | Bbjk inne posty tego autora
Grzesiacz pisze: > Gdyby tam było > "surowy ryż należy ugotowac" to co inszego, a tak? A tak, to debiutująca tu dziewczyna dała przepis, związany z tematem grupy ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Ryż smażony po chińsku2009-10-02 05:31:36 | Bbjk inne posty tego autora
Grzesiacz pisze: > A teraz specjalnie dla Bejbiego i pozostalych grupowiczow : > > Do miski wbijamy 3 jajka, dodajemy czubatą łyżkę gęstej śmietany... etc... ciach dzięki ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: dynia2009-10-02 09:33:07 | Bbjk inne posty tego autora
Marek pisze: > robiłem curry z jagnięciną i dynią, zostało mi pół dyni (była wielkosci > piłki do siatkówki). co proponujecie z niej zrobić na ciepło, jako > ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Ryż smażony po chińsku2009-10-02 09:40:39 | Bbjk inne posty tego autora
Mania pisze: > Debiut ponowny po jakiś 5-6latach ;) > Przepis pisany w trakcie spożywania ww ryż stąd też lekko chaotyczny > za co przepraszam. > Przyznam, że jestem ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Ryż smażony po chińsku2009-10-02 16:33:49 | Bbjk inne posty tego autora
stefandora pisze: > A czy jest ktoś, kto z powodzeniem ustawił odpowiednie filtry w TB? Tu Ci powinni pomóc: http://thebat.pl/forum/ chyba, ze nie chodzi o The Bat!a, a o ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Czosnek polski i chiński2009-10-02 18:31:40 | Bbjk inne posty tego autora
lemonka pisze: > Ogólnie trudno jest dostać polski czosnek. Polskiemu rolnikowi się _nie > opłaca_. Bywa na targowiskach, splatany w warkocze, zwykle 100% droższy od ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia