Strona główna Grupy Wyniki wyszukiwania

Grupy

Szukaj w grupach

 

Wyniki wyszukiwania

Szukana fraza: Autor: "Basia" <b...@o...pl>
Znaleziono: 805 wiadomości





Re: Scypek

2005-10-05 09:51:22 | Basia inne posty tego autora

Użytkownik "JerzyN" <0...@m...pl> napisał w wiadomości news:di073l$fnp$1@atlantis.news.tpi.pl... Basia napisał(a): >>Kupować najlepiej w ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Scypek

2005-10-05 10:16:43 | Basia inne posty tego autora

Użytkownik "Theli" <g...@w...pl> napisał w wiadomości news:di08gf$lh2$1@sunflower.man.poznan.pl... > BasiaBjk napisał(a): > > > W zamian poproszę o listę ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Ekspres do kawy :)

2005-10-06 05:46:11 | Basia inne posty tego autora

Użytkownik <r...@a...net.pl> napisał w wiadomości news:far7k1dt36906b6lp5epki36nefrusou6s@4ax.c om... Czuję potrzebę kupna ekspresu do kawy, niestety nie mam żadnego ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: babka ziemniaczana- wątpliwości

2005-10-07 08:13:54 | Basia inne posty tego autora

> przepis bardzo skrócony: > - Ziemniaki i cebulę przetrzeć > - posolić i popieprzyć > - zetrzeć trochę gałki muszkatołowej (im więcej tym bardziej pikantny) > ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Dlaczego nie wyszło ciasto do pizzy

2005-10-07 12:30:04 | Basia inne posty tego autora

> > A wlasnie a propos . slyszeliscie o ciescie do pizzy ............. bez > drozdzy ????????? > Kruchym ?? > mialem gdzies przepis . jak znajde oboiecuje podeslac ......... ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Dlaczego nie wyszło ciasto do pizzy

2005-10-07 12:51:19 | Basia inne posty tego autora

> Tak czy inaczej smacznego. Myśle że można wziąć ciasto kruche jak na tartę, > rozwałkować, podpiec!!! koniecznie i potem nałożyc składniki i zapiec. > > -- moja ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Chleb domowy

2005-10-10 06:40:42 | Basia inne posty tego autora

> 4. Zamiast drożdzy "instant" rozczyn (zakwas) rozczyn to drożdze rozpuszczone w ciepłej wodzie/mleku, z dodatkiem cukru, mąki a zakwas to produktt fermentacji mąki ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: po co wpierw rozgrzewa się olej?

2005-10-17 08:56:48 | Basia inne posty tego autora

> Co do reszty zgoda, ale to akurat bzdura. Żadne "pory" w mięsie się nie > zamykają. Polecam cykl programów 'Kuchenna chemia' na Discovery - ostatnio był > ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

do czego olej kokosowy?

2005-10-18 08:51:23 | Basia inne posty tego autora

Witam Znajoma w pracy przyszła do mnie z zapytaniem a ja nie potrafię jej pomóc - mianowicie ktoś uszczęśliwił ją słoiczkiem oleju kokosowego tłoczonego na zimno. Pachnie to to ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: do czego olej kokosowy?

2005-10-18 09:56:58 | Basia inne posty tego autora

> > > Np w pewnym PUBie podają fryty smażone na oleju kokosowym (podobno). Super to > pachnie a jakie dobre :)) > no tak, ale te frytki to smażą na oleju rafinowanym ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

strony : 1 ... 40 ... 45 . [ 46 ] . 47 ... 60 ... 81