Szukana fraza: Autor: JaMyszka <f...@g...com>
Znaleziono: 816 wiadomości
2009-05-27 09:51:49 | JaMyszka inne posty tego autora
On 27 Maj, 10:59, mk wrote: > dom 100m2, płaciłem (V 2008-XI 2008)112zł/mies, a teraz (XII 2008-IV > 2009) 92zł/mies. > 2+2 os. > (...) Oj, mało! II taryfa? U mnie 4 ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.dom
Re: Klimatyzator śmiedzi stęchlizną :(2009-05-29 07:52:49 | JaMyszka inne posty tego autora
On 29 Maj, 08:29, Osadnik wrote: > > stary, sprawdzony Domestos (bez obaw, niczego nie zeżre, bo jest alkaliczny, > > to nie kwas). > Pewny jesteś ze to nie kwas? > ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.dom
Re: nie płynny ruch mięśni2009-09-26 23:23:33 | JaMyszka inne posty tego autora
On 26 Wrz, 15:57, Tomek263D wrote: > co może być powodem że nie moge "płynnie" ruszać np rękami? > dodam że uniesieni ręki kilka razy w góre czy w bok - jest ok ... [ więcej ]
Grupa : pl.sci.medycyna
Re: Ryż smażony po chińsku2009-09-29 13:31:10 | JaMyszka inne posty tego autora
On 29 Wrz, 13:46, XL wrote: > [...] > > Czas przygotowania około 15min. > > Podane może być jako dodatek ja osobiście lubię jako samodzielną > > potrawę z ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Drozdze w GB2009-10-04 17:42:42 | JaMyszka inne posty tego autora
Moje dzieci, mieszkające w Anglii, miały ochotę na parowańce. I te zakalce, które im wyszły, zostały zrobione następująco: "1/2 kg maki - do tego dodalam troche soli, cukru ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Drozdze w GB2009-10-06 00:13:42 | JaMyszka inne posty tego autora
Dziękuję za Wasze podpowiedzi :) Oto jak im się udało http://w998.wrzuta.pl/obraz/2HO59zlrzUz/dsc09 123 -- Pozdrawiam :) JM http://www.bykom-stop.avx.pl/index.html Bezpieczny ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Jak się robi FRYTKI ?2009-10-06 07:05:06 | JaMyszka inne posty tego autora
On 6 Paź, 08:46, "Misiek" wrote: > >> z czego i jak się robi frytki ? > > W kuchni.tv widziałem taki program, w którym autor zalecał przed smażeniem > ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: twarda skóra2009-10-10 14:41:09 | JaMyszka inne posty tego autora
On 8 Paź, 19:27, medea wrote: > Kilka razy usłyszałam (np. od kosmetyczek, pielęgniarek), że mam "twardą > skórę". Dotyczyło to za każdym razem różnych części ... [ więcej ]
Grupa : pl.sci.medycyna
Re: Faszerowany kurczak bez wątróbki?2009-10-14 19:36:38 | JaMyszka inne posty tego autora
On 13 Paź, 20:16, XL wrote: > >> Mam ogromną ochotę na faszerowanego kurczaka, ale: > >> [...] > > Na zimno czy na gorąco? > > (...) > Toto się nazywa ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Ciasto na chleb żytni2009-10-27 15:07:26 | JaMyszka inne posty tego autora
On 27 Paź, 10:58, medea <e...@p...fm> wrote: > [...] > Moja córka uwielbia tzw. kluseczki "cynamonki". Zwykłe leniwe kluski > polane stopionym masłem i ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia