Strona główna Grupy Wyniki wyszukiwania

Grupy

Szukaj w grupach

 

Wyniki wyszukiwania

Szukana fraza: Autor: "waldek" <x...@o...pl>
Znaleziono: 1424 wiadomości





Re: pasta rybna? [OT]

2002-10-23 10:37:26 | waldek inne posty tego autora

============== Ja robie inaczej. Przepuszczam makrele i bialy ser przez maszynke. Przyprawiam (sol, pieprz, cukier) i dodaje przecier pomidorowy lub sok z cytryny, mieszam i juz. waldek ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: pasta rybna? [OT]

2002-10-23 14:15:18 | waldek inne posty tego autora

> a po co brudzić maszynkę można to wszystko ładnie rozgnieść widelcem ============== To zalezy tylko od ilosci. Jak jedna rybka to mozna rozgniesc. Ja robie czasem wiecej ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Olej/ oliwa

2002-10-23 14:20:03 | waldek inne posty tego autora

============= Aha... waldek ============= [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Nadmiar makaronu

2002-10-25 07:12:17 | waldek inne posty tego autora

============ Zrob lazanki. I przechowa sie dobrze, i kleic sie nie bedzie. waldek ============ [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Pilne!!!

2002-10-25 07:22:08 | waldek inne posty tego autora

============== Nadziewalem juz pomidory, kabaczki i papryki. Ale nigdy nie nadziewalem groszku. Jakich narzedzi uzywac? Czy nadziewa sie 1 groszek, czy tez wszystkie z puszki. Jezeli ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Pilne!!!

2002-10-25 08:20:12 | waldek inne posty tego autora

nadziewać (słownik języka polskiego) cz. ndk VIIIa, ~any - nadziać dk IIIb, ~any 1. 'wypełniać potrawy nadzieniem, farszem, masą; wkładać nadzienie' =============== Widze, ze ty ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Pilne!!!

2002-10-25 08:27:35 | waldek inne posty tego autora

> bierzesz puszkę groszku konserwowego, wywalasz groszek i nadziewasz puszkę. ============ Hmm.. Nie oszukuj. To juz jest inna potrawa. Ja sie pytam o groszek nadziewany, a ty go ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Makro(OT)

2002-10-25 08:58:37 | waldek inne posty tego autora

============= Mi zabrali karte po roku nieobecnosci, ale pozwolili wejsc po raz ostatni, jako gosc. Obejrzalem, porownalem i wcale nie zaluje tej karty. W moim sklepie osiedlowym wiele ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Przygotowanie lisci na golabki

2002-10-28 09:35:33 | waldek inne posty tego autora

============= Witam w wietrzny dzien i prosze o rade. Nie wychodzi mi, juz od lat, przygotowanie lisci z kapusty (zwyklej) na golabki. Trzymam sie wszystkich przepisow, a ciagle cos jest ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: barszcz ukrainśki-problem

2002-10-28 09:54:52 | waldek inne posty tego autora

> Co zrobic żeby był czerwony a nie brązowy. =============== 1. Barszcz zkwaszony jest czerwienszy i jasniejszy, ja uzywam octu winnego (oprocz zakwasu z burakow). 2. Barszcz ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

strony : 1 ... 20 ... 24 . [ 25 ] . 26 ... 40 ... 80 ... 143