Szukana fraza: Autor: "waldek" <x...@o...pl>
Znaleziono: 1424 wiadomości
2002-12-03 14:30:15 | waldek inne posty tego autora
> sprobuj tak: kielbase w kostke ,podsmaz na patelni, ============ Przeciez tych cieknacych nibykielbas nie da sie smazyc! Najpierw sie gotuja w tej chemii, a potem wiory, ktore zostana ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Żurek - pytanie2002-12-04 07:54:48 | waldek inne posty tego autora
> -....a to co innego, myslalam,ze to normalna kielbasa ========== Ewa W. Pisala, ze to szynkowa.... One od 1990 nie sa normalne. Wszystko przez technologie i normy z Unii. Z powodu ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: nadzienie do krokietow2002-12-10 14:12:34 | waldek inne posty tego autora
> Jak zrobic nadzienie do krokietow z kapusty wloskiej? ============ Generalnie wg mojej wiedzy farsz robi sie z kapusty kiszonej i ew. rozne warianty dodatkow (mieso, grzyby). Mozna ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: nadzienie do krokietow2002-12-10 14:56:13 | waldek inne posty tego autora
> Farsz moze faktycznie nie jest tak > dobry jak z kapusty zwyklej, ale jak na > krotki czas przyrzadzania (duszenie na > maselku zajelo jakies 20 minut), jest > jak ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: nadzienie do krokietow2002-12-10 16:46:38 | waldek inne posty tego autora
> Nic innego do ugotowania, co zawieraloby rzeczona, > oprocz tych dwoch potraw, nie przyszlo mi po prostu do glowy. =========== Golabki :-} waldek =========== [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: nadzienie do krokietow2002-12-12 08:50:53 | waldek inne posty tego autora
> > Golabki :-} > > To daj przepis Madralo ;-) ============ Składniki: 1 kg kapusty włoskiej, 2 łyżki smalcu, sól, pieprz. Nadzienie: 30 dag wieprzowiny , 1/2 szklanki ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: kuchnia białoruska2002-12-12 10:40:46 | waldek inne posty tego autora
============ Moim zdaniem nie ma takiej strony, gdyz publikowanie przepisow w internecie jest na Bialorusi uznawane za dzialalnosc wywrotowa i karane przymysowym zjedzeniem golebia ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: nadzienie do krokietow2002-12-12 10:46:25 | waldek inne posty tego autora
> A galabki?? > > Walkie! > ============ Ale co, "A galabki??" ? waldek ============ [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Uszka do barszczu !2002-12-12 11:16:57 | waldek inne posty tego autora
=========== Jak juz o uszkach, to zastanawialem sie czy mozna bez popsucia smaku, a dla oszczednosci, uzyc do farszu pieczarki zmieszane z borowikami. Chcialbym uzyskac smak borowikow przy ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Uszka do barszczu !2002-12-12 15:26:46 | waldek inne posty tego autora
========== Dzieki, wynika, ze mozna zaryzykowac. waldek ========== [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia