Strona główna Grupy Wyniki wyszukiwania

Grupy

Szukaj w grupach

 

Wyniki wyszukiwania

Szukana fraza: Autor: "waldek" <x...@o...pl>
Znaleziono: 1424 wiadomości





Re: Kury rosolowe

2003-02-17 10:22:40 | waldek inne posty tego autora

> Ja bym tam nie kupował (bo nie wierzę by były to kury rosołowe) a > takimi 'były' kury które jeszcze jajek nie niosły - czyli w wadze do > ok 1kg. ========== Jesli dobrze ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Grzybowy patent

2003-02-20 12:38:29 | waldek inne posty tego autora

=========== Niedawno jadlem "w gosciach" kapusniak. Mial odlotowy grzybowy zapach i smak. Niestety robila go babcia gospodarzy, ktorej nie bylo, nie moglem sie wiec dopytac ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Prowokacyjnie:)

2003-02-20 13:07:41 | waldek inne posty tego autora

============ Jak czytam dyskusje, to mam wrazenie, ze niektorzy z Was pisza o duzej ilosci przypraw w sensie ilosci wagowej, a inni o ilosci rodzajow. Sa przeciez mieszanki przyprawowe ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: witam

2003-02-24 09:52:57 | waldek inne posty tego autora

========= Cyrk objazdowy waldek ========= [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

pierogi z kapustą

2003-03-07 11:44:57 | waldek inne posty tego autora

========== Czym jeszcze mozna przyprawiac pierogi z kapustą? O pieprzu i soli juz wiem. Czy te pierogi poddaja sie w ogole eksperymentom? waldek ========== [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: pierogi z kapustą

2003-03-07 12:49:20 | waldek inne posty tego autora

> A w ogole o jakiej kapuscie Ty mowisz? O kiszonej czy swiezej? > Bo mozesz zrobic pierogi z kiszonej z moczonymi grzybami, pierogi tylko ze > swiezej z grzybami albo pieczarkami ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: jabłko

2003-03-07 13:49:12 | waldek inne posty tego autora

========= A ja umieram na dzwiek gryzienia lub krojenia jablka. Jak juz, to tylko w strudlu! waldek ========= [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Biala rzepa

2003-03-10 00:12:48 | waldek inne posty tego autora

> sprobuje ze smietana. ======== Oczywiscie, po co kombinowac. szczypta soli, duzo soku z cytryny, cukru ile trzeba aby z cytryna gralo, i smietana w ilosci aby pieklo delikatnie. im ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: dobry sos sojowy i sekciarskie sklepy

2003-03-10 11:13:41 | waldek inne posty tego autora

=========== Przy sosie sojowym warto zawsze spojrzec na sklad. Prawdziwe sosy sa z wody, soli, soi i ew. pszenicy. Sa geste i ciemne. W roznych "wynalazkach" dodaja do sosow ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Sos czosnkowy

2003-03-13 10:40:55 | waldek inne posty tego autora

=========== Prostota ma swoje zalety: Do 1 lyzki smietany wyciskam 3-4 krople *soku* z przekrojonego zabka czosnku (sciskam palcami). Do tego kilka ziarenek soli i ew. szczypta dowolnego ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

strony : 1 ... 40 ... 52 . [ 53 ] . 54 ... 60 ... 100 ... 143