Strona główna Grupy Wyniki wyszukiwania

Grupy

Szukaj w grupach

 

Wyniki wyszukiwania

Szukana fraza: Autor: Konrad Kosmowski <k...@g...com>
Znaleziono: 97 wiadomości





Re: jak nauczyc sie szybko gotowac

2005-08-06 13:29:00 | Konrad Kosmowski inne posty tego autora

*** Marsjasz <m...@p...nospam.neostrada.pl>: >> Ze stoperem. >> Władysław > gotowanie to nie seks... > Mars ;) Niektórzy twierdzą że jedzenie to seks ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: co przywiesc z Grecji?

2005-08-07 02:13:59 | Konrad Kosmowski inne posty tego autora

*** katarzynams <k...@g...pl>: >> oprocz metaxy, uzo, oliwek, fety?< > pilas kiedys ouzo? to ma dosc specyficzny smak (anyzek), dla mnie nie > do ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: co ze schabu i prawdziwków?

2005-08-07 02:07:31 | Konrad Kosmowski inne posty tego autora

*** Iwonka.M <x...@w...pl>: > Proszę o radę, co zrobić ze schabu i swiezo znalezionych w lesie > prawdziwków? Mam tak mniej więcej pół łubianki grzybków :) Schab w ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Śliwowica domowej roboty - jak?

2005-08-09 13:39:20 | Konrad Kosmowski inne posty tego autora

*** Duzy Mis <m...@g...pl>: >> niechaj będzie nalewka. Znasz dobry przepis? A może ktoś inny poratuje (...) > 7) zlać, sklarować, zabutelkować ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: sos śmietanowo - serowy

2005-08-09 18:20:55 | Konrad Kosmowski inne posty tego autora

*** zbrojnik <z...@o...pl>: > Mam pytanie jak się robi sos śmietanowo - serowy taki na przykład do > polędwiczek kurczakowych. Rozpuszcza się ser (np. Rokpol) ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: co z Czech

2005-08-09 18:21:07 | Konrad Kosmowski inne posty tego autora

*** onet <a...@p...onet.pl>: > Witam Ostatnio czytalłem fajne posty co przywieść z Bułgarii,..... > jadę do Pragi , czy jest coś co można przywiść ? Pozdrawiam ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: co z Czech

2005-08-09 18:45:20 | Konrad Kosmowski inne posty tego autora

*** onet <a...@p...onet.pl>: >> Abzynt. > a co to jest ? http://pl.wikipedia.org/wiki/Absynt Absynt (fr. absinthe - piołun) - likier ziołowy, klarowny, o ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: sos śmietanowo - serowy

2005-08-09 18:55:58 | Konrad Kosmowski inne posty tego autora

*** Gusiek <a...@w...onet.pl>: >>> Mam pytanie jak się robi sos śmietanowo - serowy taki na przykład do >>> polędwiczek kurczakowych. >> ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: co z Czech

2005-08-09 21:59:44 | Konrad Kosmowski inne posty tego autora

*** Igor <i...@1...pl>: > Alkohole mocne juz się nie opłacają, chyba że coś trafisz w promocji. A wspomniany Absynt to jest dostępny w PL już? Wydawało mi się ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: co z Czech

2005-08-09 21:58:50 | Konrad Kosmowski inne posty tego autora

*** Laik <e...@m...pl.wywal.to>: >>> a co to jest ? >> Absynt (fr. absinthe - piołun) - likier ziołowy, klarowny, o zielonej >> barwie, uzyskiwany ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

strony : 1 ... 3 . [ 4 ] . 5 ... 10