Szukana fraza: Autor: sadyl <s...@p...onet.pl>
Znaleziono: 1539 wiadomości
2000-03-20 08:50:35 | sadyl inne posty tego autora
Robił ktoś już tego kurczaka? Przymierzam się, ale z pewną taką nieśmiałością :) Tzn boję się, że będę musiał zjeść sam a rodzina na znak protestu pójdzie do McDonalda :) ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Szybki piątkowy obiad2000-03-20 08:58:45 | sadyl inne posty tego autora
Może juz kiedyś było ? 1 paczka paprykarza (zupa mrożona - bodajże Hortex to robi) 1 paczka filetów w kostkach (morszczuk, mintaj, najchętniej - dorsz) przyprawa do ryb (ja uzywam ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Łosoś, halibut2000-03-20 10:43:33 | sadyl inne posty tego autora
Ma ktoś jakieś pomysły na ciekawe potrawy z tych ryb Znudziły mi się smażone a zagracają zamrażalnik :) I proszę mnie nie odsyłać do http://www.kuchnia.3miasto.pl/owocem-r.htm ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Danko z Lubliany2000-03-22 09:04:54 | sadyl inne posty tego autora
Ewa Anna Pawlik-Bowman wrote: > > Paul Urstein wrote: > > > Otwieram konkurs na nazwe dla tego dania! Po slovensku nazywa sie > > "Ajdovi struklji" (jest ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Odp: Kuchenka mikrofalowa2000-03-22 09:17:51 | sadyl inne posty tego autora
Zalewscy wrote: > Nie wiem tylko, czy konieczne jest przed spozyciem odczekiwanie > ilus tam minut po skonczonej pracy (bo podobno drgania jeszcze trwaja). Czy > inni maja ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Odp: Łosoś, halibut2000-03-22 09:36:13 | sadyl inne posty tego autora
Jola Backiel wrote: > > > > Doskonaly jest "tatar" z lososia, ale musi byc swiezy. > > > I co sie do tego jeszcze dodaje??? > to co do zwykłego tzn ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Odp: Łosoś, halibut2000-03-22 10:16:17 | sadyl inne posty tego autora
> Jola Backiel wrote: > > > > > > Doskonaly jest "tatar" z lososia, ale musi byc swiezy. > > > > > I co sie do tego jeszcze dodaje??? > ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: szukam przepisu2000-03-24 13:37:51 | sadyl inne posty tego autora
Grzegorz Lewszyk wrote: > > Proszę o fachową poradę: > Mam golonkę i nie wiem co z nią zrobiś - to znaczy nie wiem jak to zrobić > żeby po ugotowaniu była smaczniejsz ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Odp: mikser do lodu2000-03-27 06:24:30 | sadyl inne posty tego autora
Slavek wrote: > > Przypomnalo mi sie bardzo nicenzuralne okresleni na "utalentowana > panienke": > > "spiewa, tanczy, recytuje, daje d..y i zartuje" ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Podziekowanie za pomysl z ceglami szamotowymi2000-03-27 06:39:48 | sadyl inne posty tego autora
Iza i Grzegorz Wójcik wrote: > > Nie potrafie w tej chwili znalezc autora pomyslu z wkladaniem cegiel > szamotowych do piekarnika ale chcialam mu z calego serca podziekowac ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia