Szukana fraza: Autor: Jarosław Sokołowski <j...@l...waw.pl>
Znaleziono: 2000 wiadomości
2015-07-09 23:10:35 | Jarosław Sokołowski inne posty tego autora
Pan Jacek napisał: >> Rada była taka, aby wedle owocującego drzewa zamocować wcześniej, nie >> dalej jak wiosną, budkę dla onych szpaków. Nie dla wszystkich, dla dwóch ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.ogrody
Re: Cięcie wiśni.2015-07-10 10:39:27 | Jarosław Sokołowski inne posty tego autora
Pan Jacek napisał: >> Zawsze można ogórki. Nawet gołąb nie tknie. > Gołąb nie, ale ślimak wpier**** każdą ilość. Ze ślimakami sprawa wygląda beznadziejnie ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.ogrody
Re: Cięcie wiśni.2015-07-10 11:25:07 | Jarosław Sokołowski inne posty tego autora
Pan Dirko napisał: >> ... Lepiej zrobi, jak tych drzew jeszcze trochę w pobliżu dosadzi, >> by poprawić koeficjent ptasio-owocowy. > > Hejka. Bardzo mnie ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.ogrody
Re: Cięcie wiśni.2015-07-10 18:48:10 | Jarosław Sokołowski inne posty tego autora
Pan Jacek napisał: >> każdy taki drań biega po ogrodzie z własnym domkiem na grzbiecie. > U mnie "biegają" same bezdomne - pomrowy. Bezdomność to u nich stan ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.ogrody
Re: Cięcie wiśni.2015-07-10 19:11:55 | Jarosław Sokołowski inne posty tego autora
Qrczak pisze: >>> Zawsze można ogórki. Nawet gołąb nie tknie. >> Gołąb nie, ale ślimak wpier**** każdą ilość. > A człowiek to w ogóle najgorsza zaraza, bo i ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.ogrody
Re: Cięcie wiśni.2015-07-12 15:36:23 | Jarosław Sokołowski inne posty tego autora
Pan Dirko napisał: > I ciekawostka. Gołębie grzywacze (dzikie znaczy) oskubały szczytowe > pąki na kapuście białej głowiastej. Chamstwo! ;-) Gołąbki robione są z kapusty ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.ogrody
Re: O pszczołach słów kilka2015-07-18 07:00:00 | Jarosław Sokołowski inne posty tego autora
Pan SJS napisał: >> Tylko od razu wykreśl sobie czerwiec/lipiec z planów urlopowych wyjazdów, >> bo wtedy jest sezon rójek 3-] > > To nie jest tak... > Dwa ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.ogrody
Re: O pszczołach słów kilka2015-07-18 07:02:23 | Jarosław Sokołowski inne posty tego autora
Pan SJS napisał: >> Tylko od razu wykreśl sobie czerwiec/lipiec z planów urlopowych wyjazdów, >> bo wtedy jest sezon rójek 3-] > > To nie jest tak... > Dwa ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.ogrody
Re: Zmiękczanie mięsa - czym i jak?2015-07-30 00:26:37 | Jarosław Sokołowski inne posty tego autora
Pan Pszemol napisał: >> Zastosuj metodę niska temperatura (100C), długie pieczenie. >> Wieprzowinę obsmaruj ziołami np: tymianek, czosnek, cayenne. >> Marynata ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Zmiękczanie mięsa - czym i jak?2015-07-30 01:22:49 | Jarosław Sokołowski inne posty tego autora
Pan Pszemol napisał: >>>> Zastosuj metodę niska temperatura (100C), długie pieczenie. >>>> Wieprzowinę obsmaruj ziołami np: tymianek, czosnek, cayenne ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia