Strona główna Grupy Wyniki wyszukiwania

Grupy

Szukaj w grupach

 

Wyniki wyszukiwania

Szukana fraza: Autor: Nessie <n...@b...com>
Znaleziono: 133 wiadomości





Re: Prazenie kukurydzy

2004-05-10 13:04:12 | Nessie inne posty tego autora

Koko-sanka wrote: > A to jest jakaś specjalna? Ja robiłam ze zwykłej w mikrofali, żadnego > tłuszczu też nie dałam, tylko później sól nie chce się przylepić Jest taka w ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: sos maderowy, truflowy

2004-05-11 23:14:46 | Nessie inne posty tego autora

Nocna Mara wrote: > Generalnie smakuje i > potrawom dodaje tego czegoś :) Glutaminianu sodu, IIRC. To ten piąty, "mięsny" smak (obok słodkiego, słonego, kwaśnego i ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: barwnik spozywczy

2004-05-14 08:54:36 | Nessie inne posty tego autora

Marx wrote: > Mieszkam na Slasku, zatok tutaj nie ma ;) > Mam stokrotke, tesco carrefour ale w zadnym nie znalazlem nic takiego :( Te barwniki robi firma Schwartau - stoją obok ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: barwnik spozywczy

2004-05-14 10:05:09 | Nessie inne posty tego autora

Marx wrote: > Nie bardzo - bo to ma byc uzyte w akwarium :) > Dzieki za pomoc, bede nadal szukal w marketach Boże ty mój, co ty chcesz zrobić biednym rybkom? :) Nadmanganian ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Coś smaczniutkego

2004-05-14 21:07:42 | Nessie inne posty tego autora

Ewa (siostra Ani) N. wrote: > A teraz pytanie : czy w Polsce czosnek granulowany mozna uzyc do > zastapienia swiezego ? Nie można i nie tak się go używa. Czosnek świeży ma ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: [OT]Kawiarnia jak marzenie

2004-05-14 21:10:25 | Nessie inne posty tego autora

Izabela Sowula wrote: > alez ja tylko marze i nikt nie musi mi wspolczuc > jeslibym miala duuuuuzo pieniazkow to na pewno otworzylabym taka w centrum > mojej obecnej metropolii ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: ciasto drozdzowe

2004-05-17 17:05:07 | Nessie inne posty tego autora

Monika Biermann wrote: > Moze za goraco (200°), moze za dlugo pieklam (45 min)? > Macie jak recepte na "odzelowanie"? Nie jestem ekspertem, ale 200 stopni to chyba za ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: 8 g mąki

2004-05-20 09:22:08 | Nessie inne posty tego autora

Shrek wrote: > Kup strzykawke w aptece o tej wielkosci. To chyba najprostrza i > najbardziej precyzyjna metoda.... Jest prostSZy sposób: jak już będziesz w tej aptece, to kup ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: ciasto na sobotę

2004-05-25 13:14:43 | Nessie inne posty tego autora

Tomek Zalas wrote: > Ale czy to ciasto zrobione dzisiaj dotrwa do soboty? Owoce się nie > zepsują ciasto się nie zastarzeje? Przecież to jest aż 4 dni? A czy to ciasto ma być z ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: glutaminian sodu

2004-05-27 15:58:56 | Nessie inne posty tego autora

waldek wrote: > Tak, ale ten przykład pokazuje, że producenci nie cofną się przed niczym, > aby osiągnąć większy zysk. Waldek, zlituj się, albo chociaż wstawiaj ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

strony : 1 ... 10 . [ 11 ] . 12 ... 14