Szukana fraza: Autor: Diabełson <h...@s...org>
Znaleziono: 387 wiadomości
2011-08-10 18:11:09 | Diabełson inne posty tego autora
Wymyśliłem taka nazwę dla mieszanki piwa i wina. Desperado fifty fifty z dowolnym czerwonym wermutem. Mnie to pasuje :) Polecam [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Kostuchę2011-08-11 13:28:17 | Diabełson inne posty tego autora
W dniu 2011-08-11 09:38, Wojtas pisze: > W dniu 2011-08-11 07:12, Alek pisze: > >> Mniej więcej miesiąc temu. Na własne oczy nie widziałem, ale było o tym >> sporo na ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Kostuchę2011-08-15 15:31:58 | Diabełson inne posty tego autora
W dniu 2011-08-15 16:56, Jumal pisze: >>> >>> Przypomniałeś mi, muszę ściągnąć i obejrzeć jeszcze raz :) >>> >> Ale co takiego? >> > > ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
smacznego!2011-08-20 17:21:01 | Diabełson inne posty tego autora
Gdyby kózka nie skakała -> http://politykier.pl/gid,13698716,img,1369894 2,kat,1 025795,galeria.html hehe, co za kutasy w tym sejmie [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: wazelina dla kucharzy z prk2011-09-09 16:02:01 | Diabełson inne posty tego autora
W dniu 2011-09-09 15:54, kika pisze: > > > Użytkownik "Ana" napisał w wiadomości grup > dyskusyjnych:bf143811d64bdf380c567198dd87c52d @ukele. pl... > > ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: wazelina dla kucharzy z prk2011-09-09 17:15:12 | Diabełson inne posty tego autora
W dniu 2011-09-09 19:01, Ikselka pisze: > Dnia Fri, 9 Sep 2011 15:54:03 +0200, kika napisał(a): > >> Użytkownik "Ana" napisał w wiadomości grup >> ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: wazelina dla kucharzy z prk2011-09-10 17:05:58 | Diabełson inne posty tego autora
W dniu 2011-09-09 17:02, Przemek pisze: > Ana nam wczesniej objawił, a ja odpowiadam: >> Wróciła gruba berta, dobrze że panslavisty-żyda-ubeka ze sobą nie >> ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
kabanosy z biedry2011-09-18 18:17:50 | Diabełson inne posty tego autora
Wuwuzelina za smak, ale piętno za wilgotność, powinny powisieć ze 3 dni na haku ale pewnie nie doczekają :D Kabanosy firmy "Krakus" poprawiły się znacznie i nie wali od ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: kabanosy z biedry2011-09-19 16:20:56 | Diabełson inne posty tego autora
W dniu 2011-09-19 17:26, RedLite pisze: > W dniu 2011-09-19 16:43, Ghost pisze: > > >> A to bzdura jest. Alkohole maj byc wysokiego gatunku i wtedy jest ok, >> tania ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Mięso na surowo.2011-10-03 15:11:20 | Diabełson inne posty tego autora
W dniu 2011-10-03 15:22, Cezar pisze: > > a tak w ogóle nie wołowina tylko konina... > No fakt. Jadłem z koniny, trochę inny smak, konsystencja. Wolę z wołowiny, jem ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia