Szukana fraza: Autor: Jerzy Nowak <0...@m...pl>
Znaleziono: 2000 wiadomości
2006-06-25 21:50:00 | Jerzy Nowak inne posty tego autora
oshin dorota bugla napisał(a): > Wladyslaw Los napisał(a): >> Majonez nie może być zarazem za tłusty i za jajeczny. > > Drogi Władysławie, może i nie może, ale wg ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Krem z białych warzyw z oliwą truflową2006-06-25 21:54:46 | Jerzy Nowak inne posty tego autora
Wladyslaw Los napisał(a): > To będzie zupa puree, nie krem. Paciaja? ;-))) pozdr. Jerzy [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Brytyjczycy s? kiepskimi kucharzami2006-06-25 22:00:06 | Jerzy Nowak inne posty tego autora
Waldemar napisał(a): > Art(Gruby) schrieb: >> <w...@i...de> wrote: >>> Kuru, scrapie i BSE s? spowinowacone, ale nie identyczne. Podobno ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: mrówki2006-06-27 08:35:28 | Jerzy Nowak inne posty tego autora
Art(Gruby) napisał(a): > On Wed, 21 Jun 2006 07:41:51 +0200, Waldemar > <w...@i...de> wrote: > > >> no mo?na, cho? nie polecam. Oprócz tego rzadko ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: problem2006-06-27 21:46:06 | Jerzy Nowak inne posty tego autora
skryba napisał(a): [...] > Pozdrawiam niezwykle pogodnie > skryba Upał ci doskwiera? ;-) pozdr. Jerzy [ więcej ]
Grupa : pl.rec.ogrody
Re: problem2006-06-27 21:56:36 | Jerzy Nowak inne posty tego autora
skryba napisał(a): [...] > Daruj sobie JanuszuB. Nie jesteś wielbłądem. > Wszak mądrej głowie dość po słowie. > Zatem próżny Twój trud. > :-) > Pozdrawiam po ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.ogrody
Re: Na upał...2006-06-29 08:03:56 | Jerzy Nowak inne posty tego autora
weni napisał(a): > Użytkownik "Waldemar" <w...@i...de> napisał w wiadomości >> Wczoraj wciąłem z dziećmi 4 kilo arbuza ;-) > > *** ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: czym skarmelizować cukier w creme brule2006-06-29 08:37:02 | Jerzy Nowak inne posty tego autora
fifi napisał(a): > witam > [...] Czy to jest jakis podręczny palnik gazowy? Tak, z wymienną butlą. > Gdzie można takie coś kupić? Poszukaj w Leroy-Merlin. ;-))) pozdr ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: ciepla potrawa z miesa "swiezonka"2006-06-29 08:58:04 | Jerzy Nowak inne posty tego autora
Panslavista napisał(a): > Mięso po uboju powinno być schładzane przez 48 godzin. Schładzanie półtusz trwa zazwyczaj 12-18 godzin i po tym czasie najłatwiej jest je rozebrać ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Wystawa lilii we Wrocławiu2006-06-29 10:02:53 | Jerzy Nowak inne posty tego autora
Dobranoc napisał(a): > Użytkownik "mirzan" <l...@o...pl> >> Od rana do wieczora. > Gawiedź dziękuje i pozdrawia :) > Baśka Syjamka? ;-) pozdr ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.ogrody