Strona główna Grupy Wyniki wyszukiwania

Grupy

Szukaj w grupach

 

Wyniki wyszukiwania

Szukana fraza: Autor: Zbigniew Pieciul <m...@z...com>
Znaleziono: 52 wiadomości





Re: Wołowina

2003-08-20 21:54:01 | Zbigniew Pieciul inne posty tego autora

walkie! wrote: > Mam tylko pytanie - rozbic to tluczkiem czy zostawic? I czy wolowina > sie kurczy bardzo? I ile trwa zrobienie jej nie na czerwono. I jeszcze > czy to miesko ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: O mięsie mowa...

2003-08-20 22:42:54 | Zbigniew Pieciul inne posty tego autora

>>Jeżeli nic nie znajdziesz, to zeskanuję i prześlę na priva, Jesli to by pomoglo, prosze przyslac tez do mnie; moge powiesic u siebie na serwerze tak, zeby byl dostep dla ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: O mięsie mowa...

2003-08-21 13:31:56 | Zbigniew Pieciul inne posty tego autora

Jaką masz pojemność skrzynki? > nie powino byc klopotu - oczywiscie jest limit na wielkosc pojedynczego listu, moze przyslij jedna-dwie rzeczy, zrobimy probe, i wtedy wiecej ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Pstrąg

2003-08-22 17:37:49 | Zbigniew Pieciul inne posty tego autora

I.P. pisze: > >serce sie kroi jak czytam, ze pstraga lub lososia > "przyprawiac"czosnkiem itd..., to gdzie ten szlachetny smak tych ryb? > Myslalam juz ,ze jestem ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Pstrąg

2003-08-23 00:05:35 | Zbigniew Pieciul inne posty tego autora

Pare slow pojednawczych: my tu tylko rozmawiamy (mniej lub bardziej) przyjaznie i wymieniamy uwagi o kuchni, gustach kulinarnych, cytujemy przepisy, dzielimy sie doswiadczeniami ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: pytanie o zupe

2003-08-23 14:52:38 | Zbigniew Pieciul inne posty tego autora

Slaanesh pisze: > > stew to nie jest 'gotowane na parze'? > > nie, nie, bo para to steam... "Stew" - jak objasnia Slownik Koscuszkowski - to "potrawa ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: O mięsie mowa...

2003-08-24 17:51:42 | Zbigniew Pieciul inne posty tego autora

maruda - Ryszard pisze: > Skany wysłałem (2,8 MB). > wszstko doszlo dobrze -- czy masz tez rozbior wolowiny w tej ksiazce? Mielibysmy komplet... Pozdr., Zb [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Pstrąg

2003-08-25 15:55:59 | Zbigniew Pieciul inne posty tego autora

Wladyslaw Los pisze: > <h...@W...pl> wrote: >>>Czyzbys zawodowo parala suie gastronomia? Wspolczuje Twoim klientom. >> >>Tak i jakoś nikt nie ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Ser na pizzę.

2003-08-25 17:44:26 | Zbigniew Pieciul inne posty tego autora

Ti`Ana pisze: czy robił ktoś z wytworem o nazwie > Zottarella i czy właśnie o taki ser z zalewy tu chodzi? Osobiscie nie probowalem... Jak sie szuka "Zottarella" w ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Truj?ce jedzenie z grilla

2003-09-03 11:51:01 | Zbigniew Pieciul inne posty tego autora

waldek pisze: > ========== > Z publikacji, które od wielu lat, tu i tam, czytywa?em wynika, ?e chodzi > prawdopodobnie o substancje z w?gla drzewnego przenoszone z dymem na ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

strony : 1 . 2 . [ 3 ] . 4 ... 6