Szukana fraza: Autor: Mich <M...@c...pl>
Znaleziono: 351 wiadomości
2002-09-11 08:57:37 | Mich inne posty tego autora
Kropelka wrote: > Potrzebuje udotowac cos taniego i zebym nie siedziala pol dnia w kuchni.... > Oczywiscie smacznego przy tym > Poradzicie cos???? > Kropelka bez piekarnika ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: kawa - jaka?2002-09-11 09:30:05 | Mich inne posty tego autora
Wkn wrote: No to może SATI np. czekoladowa lub waniliowa? Mi bardzo smakuje:) Pozdrawiam, Mich'ata [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: kawa - jaka?2002-09-11 10:33:31 | Mich inne posty tego autora
Wkn wrote: Tak mnie "olśniło"...może poszukasz kawy w sklepo-kawiarniach "Po.żegnanie z Afryką"? Tam można dostać również kawy niearomatyzowane. Pozdrawiam ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: co do wina na spotkanie ze znajomymi (hurt)2002-09-11 11:59:35 | Mich inne posty tego autora
Dry wrote: > Dokładnie jak w temacie, co proponujecie przygotować do dużej ilości białego > wina półwytrawnego dla dużej ilości gości. Dziś są moje urodzinki - muszę ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Ble - śmierdzące jajko2002-09-11 12:50:26 | Mich inne posty tego autora
> > a mnie zastanawia, dlaczego te jajka mają tak długą datę ważności. > Ilekroś kupuje jajka w Niemczech to one mają tydzien ważności. Co prawda > kupuje je w sklepie ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: kawa - jaka?2002-09-11 12:53:01 | Mich inne posty tego autora
> > Ja wiem jedno, kawa kupiona w Polsce to jedna wielka tragedia. Znajomi > ktorzy kraza po swiecie, przywoza te same (teoretycznie) gatunki z roznych > krajow i te ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Poratujcie - szybko!!!!!!!!!2002-09-11 13:28:16 | Mich inne posty tego autora
XaN wrote: > Jak juz jestesmy w tym temacie to ja polecam zrobienie troche > rzadszego ciasta (takie cos w rodzaju lanego) i przelac to > przez garnek z dzurawym dnem (duzo ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: mielone2002-09-11 13:32:37 | Mich inne posty tego autora
Magdunia wrote: > Zrobilam i wstyd sromotny... > Rozpadaja sie.. pewnie jakis blad. Ale jaki???? > Pomocy! > Za dużo bułki? za słabo odciśniętej? Mich'ata [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Ble - śmierdzące jajko2002-09-11 13:48:18 | Mich inne posty tego autora
Qwax wrote: > > Mam prawie w rodzine człowieka, który ma fermę i produkuje jaja. > > Popytam jak to jest z dostarczaniem ich do hurtowni i dalszą > dystrybucją. > ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Bazylia - jak przechować?2002-09-12 06:50:04 | Mich inne posty tego autora
wojtek wrote: > no nie wiem ja zawsze mrozilem.kroilem na paski(przypominam bazylie kroimy > tylko raz)zawijalem w folie aluminiowa i do zamrazary.wiadomo to nie to co > ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia