Strona główna Grupy Wyniki wyszukiwania

Grupy

Szukaj w grupach

 

Wyniki wyszukiwania


Uwaga: Twoje zapytanie jest zbyt ogólne. Liczba znalezionych ogłoszeń jest bardzo duża. Proponujemy użycie wyszukiwania zaawansowanego lub określenie większej liczby parametrów.

Szukana fraza: Autor: BBjk <b...@q...pl>
Znaleziono: 2000 wiadomości





Re: Flyerowi, Stalkerowi...

2012-06-28 07:29:23 | Bbjk inne posty tego autora

Ciekawy przyczynek, sądzę, ze czytałeś: http://www.polityka.pl/nauka/1528295,1,nie-ma -jednej -przyczyny-tragedii-w-smolensku.read -- B. [ więcej ]

Grupa : pl.sci.psychologia

Re: Jabłka ze skórką?

2012-06-15 06:13:22 | Bbjk inne posty tego autora

W dniu 2012-06-15 07:55, Aicha pisze: > Ameryki nie odkryli. Jeśli już mowa o zawsze aktualnych mądrościach prababek, to polecam, jesli ktoś nie wie ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Jabłka ze skórką?

2012-06-15 09:28:51 | Bbjk inne posty tego autora

W dniu 2012-06-15 11:20, Ikselka pisze: > Czyli warto zrobić ze skórek jabłkowych domową pektynę "w płynie" i ją > krótko(!) zawekować w małych porcjach - do ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: przepis na zawsze żółty naturalny rosół

2012-06-18 06:59:36 | Bbjk inne posty tego autora

W dniu 2012-06-17 19:07, Gil pisze: > >> Rosół ma być żółty od marchewki i przyprażonej cebuli. I tyle w temacie. > > "Ma być". Tylko zwykle nie jest ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: przepis na zawsze żółty naturalny rosół

2012-06-18 14:17:18 | Bbjk inne posty tego autora

W dniu 2012-06-18 11:39, Ikselka pisze: > Po polsku zapomniała czy chce się francuszczyzną na siłę chwalić? Nie da > się po polsku nazwać czy określić? Nie cierpię tego ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: przepis na zawsze żółty naturalny rosół

2012-06-18 20:17:34 | Bbjk inne posty tego autora

W dniu 2012-06-18 21:41, medea pisze: > Tyle gadania, a ja i tak nie wiem, czym się powinien różnić porządny > rosół od consomme. ;/ Podaję klasykę :) _Rosół_ robisz z ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: przepis na zawsze żółty naturalny rosół

2012-06-18 20:36:38 | Bbjk inne posty tego autora

W dniu 2012-06-18 22:23, Ikselka pisze: > Bzdety. > MASŁO DO ROSOŁU? I wątroba? - smród wątróbki w rosole? Nieznane dziwi, a nawet bulwersuje :) Ale to klasyka. Nie ma ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: przepis na zawsze żółty naturalny rosół

2012-06-19 10:05:43 | Bbjk inne posty tego autora

W dniu 2012-06-19 11:41, medea pisze: > > Czyli klasyka od consomme różni się wyłącznie gatunkiem użytego mięsa? Consomme jest bardziej esencjonalną zupą, niż rosół ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: przepis na zawsze żółty naturalny rosół

2012-06-20 08:31:42 | Bbjk inne posty tego autora

W dniu 2012-06-19 12:32, medea pisze: > Wyobrażam sobie. Już tu kiedyś wspominałam, że jadłam kiedyś klarowną > zupę z pomidorów. Podejrzewam, że to też był jakiś ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: przepis na zawsze żółty naturalny rosół

2012-06-20 10:26:37 | Bbjk inne posty tego autora

W dniu 2012-06-20 12:19, medea pisze: > No właśnie nie wiem, czy z tego przecierania nie przelecą pomidorowe > farfocle. Ta "moja" była" klarowna niczym rosół ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

strony : 1 ... 110 ... 150 ... 160 . [ 161 ] . 162 ... 170 ... 200