Strona główna Grupy Wyniki wyszukiwania

Grupy

Szukaj w grupach

 

Wyniki wyszukiwania

Szukana fraza: Autor: d...@a...com (DonJose)
Znaleziono: 59 wiadomości





Re: Cielecina

2001-10-01 20:34:26 | DonJose inne posty tego autora

> >Witam wszystkich, > >Czy mozecie mie poratowac jakims sprawdzonym przepisikiem na cielecinke? >Lubie miesko duszone lub takie prosto z patelni... > Vienerschnitzel ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Dla zwolennikow (czek) kuchni organicznej

2001-10-01 21:43:40 | DonJose inne posty tego autora

Znalazlem w GW Najszybsza maratonka swiata Naoko Takahashi pije sok z szerszeni Naoko Takahashi, japonska maratonka, która w niedziele jako pierwsza kobieta przebiegla 42,195 km ponizej ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Kaszaneczka, krupnioczek, kiszeńka...

2001-10-05 14:17:15 | DonJose inne posty tego autora

> >sadysta...jedyne co ja tu mam to black pudding, a to w ogole nie >to, choc z koloru podobne. > >Krysia Pamietam z Wysp Brytyjskich. Tylko, ze ja myslalem, ze to ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Pomocy ! Barszcz czerwony

2001-12-23 23:54:28 | DonJose inne posty tego autora

>zrobić barszcz z buraków pieczonych na wołowej kostce knora, jest dziecinnie >łatwy. To on: >2 kg buraków podobnej wielkości >2 litry wywaru, może być z kostki (ja ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Zyczenia

2001-12-25 15:06:58 | DonJose inne posty tego autora

Wszystkim koneserom i koneserkom dobrej kuchni Wesolych Swiat i Szczesliweg Nowego Roku zyczy Jozef Figa [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: oliwki

2002-01-09 01:49:41 | DonJose inne posty tego autora

Kurczeta duszone w piwie z zielonymi. Do tego ryz. Pycha. [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Zupa rybna

2002-01-09 04:30:36 | DonJose inne posty tego autora

Bouillabaisse Przygotowanie tej zupy ma miejsce w trzech stadiach. Trzy elementy buillabaisse to: bullion, ryby, oraz pikantny sos rouille. Najlepiej rozlozyc operacje na dwa dni. Czesc ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Jak wykorzystać oliwki???

2002-01-11 15:31:29 | DonJose inne posty tego autora

>Mam ok kilograma oliwek.Jutro robię przyjęcie urodzinowe. Poradźcie jak je >wykorzystać. Jaki rodzaj oliwek? [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Odp: Rekin

2002-01-11 22:48:59 | DonJose inne posty tego autora

Moja specjalnosc, ktora juz w pewnych kolach obrosla w legende: zaczerniony rekin po luizjansku (Cajun). Zeliwna patelnia Kuchnia z doskonalym przewiewem. Bezpiecznej jest robic to na ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: anglojezyczne programy o gotowaniu

2002-01-12 19:04:22 | DonJose inne posty tego autora

BBC ma bardzo fajny program p.t. "Can't Cook, Won't Cook". Byc moze z tasmy telrecordingu (poniewaz jedna z uczestniczek niestety juz nie zyje) pokaza cos, co sie nazywa "Two ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

strony : 1 ... 3 . [ 4 ] . 5 . 6