Szukana fraza: Autor: Slavek <s...@s...com>
Znaleziono: 24 wiadomości
2000-07-10 20:14:07 | Slavek inne posty tego autora
Dagmara wrote: > Ja niedawno zrobiłam chłodnik litewski i wyszedł naprawde doskonały: > > 1,5 l zsiadłego mleka (lub kefiru) > 250 ml śmietany > 40 dag botwinki > ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: przechowanie zoltego sera2000-08-08 18:51:43 | Slavek inne posty tego autora
Asiunia, Mozna przedluzyc przechowywanie zoltego sera poprzez owiniecie go w bawelniana lub lniana szmatke, nasaczona solanka i odcisnieta no i oczywiscie do lodowki. Nigdy nie zamrazac ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: kuchnia angielska2000-10-04 14:40:41 | Slavek inne posty tego autora
Kuchnia angielska to nie jest ta ktora bym polecal, nie mniej jednak jest pare potraw ktore bardzo lubie: 1. ROAST BEEF 2. YORKSHIRE PUDDING with light gravy. 3. PORK PIE. no a ze ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: kraby2000-10-11 20:45:20 | Slavek inne posty tego autora
Do wody w ktorej bedziesz gotowal dodaj duzo kopru i troche soli. Za dlugo trzymany (martwy) nie bedzie dobry tak jak zywy. Smacznego, Slav [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia