Szukana fraza: Autor: "Dorota***" <d...@o...pl>
Znaleziono: 413 wiadomości
2003-05-06 21:17:01 | Dorota*** inne posty tego autora
> Jak wiadomo, wszystko co w życiu ciekawe jest niezdrowe, niemoralne lub > powoduje tycie. Zapomiałeś chyba jeszcze o rzeczach zbyt drogich. :-) Dorota [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: bazylia i pajaczki2003-05-11 10:49:25 | Dorota*** inne posty tego autora
. > > Chcialam zapytac, czy i Was spotkalo nieszczescie spotkania tych > malych potworow i czy znacie na nie sposob. Możesz spryskac chemią, ale to bez sensu, bo potem strach ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Konfitury starego kawalera2003-05-12 19:56:40 | Dorota*** inne posty tego autora
Ratafia moich rodziców: Do dużego słoja wsypuje się warstwami po 1 kg owoców, w miarę jak dojrzewają od lata do jesieni, tj. owoce jagodowe, wiśnie, śliwki gruszki, jabłka, i co ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Konfitury starego kawalera2003-05-12 21:55:29 | Dorota*** inne posty tego autora
Koncowym > efektem byly geste konfitury, w ktorych byly cale owoce z gestym > syropem. To jadlo sie na glebokim spodku nakladajac na herbatniki czy na > biszkoptowe ciastka, albo ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: PĘPKÓWKA - nalewka2003-05-12 21:58:54 | Dorota*** inne posty tego autora
> Jeśli się człowiek ograniczy do symbolicznej 25 spirytusu z okazji narodzin > potomka i np nie siądzie zaraz po tym za kierownicę samochodu to w czym > problem? Przecież ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: losos pod pierzynka2003-05-12 22:00:16 | Dorota*** inne posty tego autora
poukladac pokrojona w krazki cebulke, a na to polozyc > wymieszany majonez z musztarda Słuchaj, co dzieje się z majonezem w piekarniku? Bo ja nigdy nie próbowałam tak robić ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Konfitury starego kawalera2003-05-13 13:36:30 | Dorota*** inne posty tego autora
spytam o to, czym się różnią konfitury od powideł, mam jakieś > takie mgliste pojęcie, że chyba ilością cukru, ale może się mylę? A sposobem Z moich danych: konfitury to ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: bazylia i pajaczki2003-05-13 13:42:10 | Dorota*** inne posty tego autora
> Mysle, ze przydaloby sie cos takiego i teraz - jesli robale wolalyby > cos takiego od bazylii i tam szly, to takiego niecierpka bym spokojnie > pryskala i juz. > Niestety ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: niebieski lukier2003-05-24 10:45:13 | Dorota*** inne posty tego autora
(tylko nie piszcie o barwnikach > spożywczych, bo we Wrocławiu są nie do zdobycia) > Z tego co wiem, barwniki spożywcze to są te same , co do jajek na Wielkanoc. W ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Tak mi się przeżarły...-łazanki2003-05-28 21:43:02 | Dorota*** inne posty tego autora
> Na jednej patelni topisz maslo i wrzucasz do tego cebule, > meczysz ja do tego momentu, w ktorym uznasz ze cebula jest > ok, na drugiej patelni wrzucam pokrojony boczek i czekam ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia