Szukana fraza: Autor: d...@a...com (DonJose)
Znaleziono: 59 wiadomości
2001-10-01 20:34:26 | DonJose inne posty tego autora
> >Witam wszystkich, > >Czy mozecie mie poratowac jakims sprawdzonym przepisikiem na cielecinke? >Lubie miesko duszone lub takie prosto z patelni... > Vienerschnitzel ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Dla zwolennikow (czek) kuchni organicznej2001-10-01 21:43:40 | DonJose inne posty tego autora
Znalazlem w GW Najszybsza maratonka swiata Naoko Takahashi pije sok z szerszeni Naoko Takahashi, japonska maratonka, która w niedziele jako pierwsza kobieta przebiegla 42,195 km ponizej ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Kaszaneczka, krupnioczek, kiszeńka...2001-10-05 14:17:15 | DonJose inne posty tego autora
> >sadysta...jedyne co ja tu mam to black pudding, a to w ogole nie >to, choc z koloru podobne. > >Krysia Pamietam z Wysp Brytyjskich. Tylko, ze ja myslalem, ze to ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Pomocy ! Barszcz czerwony2001-12-23 23:54:28 | DonJose inne posty tego autora
>zrobić barszcz z buraków pieczonych na wołowej kostce knora, jest dziecinnie >łatwy. To on: >2 kg buraków podobnej wielkości >2 litry wywaru, może być z kostki (ja ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Zyczenia2001-12-25 15:06:58 | DonJose inne posty tego autora
Wszystkim koneserom i koneserkom dobrej kuchni Wesolych Swiat i Szczesliweg Nowego Roku zyczy Jozef Figa [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: oliwki2002-01-09 01:49:41 | DonJose inne posty tego autora
Kurczeta duszone w piwie z zielonymi. Do tego ryz. Pycha. [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Zupa rybna2002-01-09 04:30:36 | DonJose inne posty tego autora
Bouillabaisse Przygotowanie tej zupy ma miejsce w trzech stadiach. Trzy elementy buillabaisse to: bullion, ryby, oraz pikantny sos rouille. Najlepiej rozlozyc operacje na dwa dni. Czesc ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Jak wykorzystać oliwki???2002-01-11 15:31:29 | DonJose inne posty tego autora
>Mam ok kilograma oliwek.Jutro robię przyjęcie urodzinowe. Poradźcie jak je >wykorzystać. Jaki rodzaj oliwek? [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Odp: Rekin2002-01-11 22:48:59 | DonJose inne posty tego autora
Moja specjalnosc, ktora juz w pewnych kolach obrosla w legende: zaczerniony rekin po luizjansku (Cajun). Zeliwna patelnia Kuchnia z doskonalym przewiewem. Bezpiecznej jest robic to na ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: anglojezyczne programy o gotowaniu2002-01-12 19:04:22 | DonJose inne posty tego autora
BBC ma bardzo fajny program p.t. "Can't Cook, Won't Cook". Byc moze z tasmy telrecordingu (poniewaz jedna z uczestniczek niestety juz nie zyje) pokaza cos, co sie nazywa "Two ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia