Strona główna Grupy Wyniki wyszukiwania

Grupy

Szukaj w grupach

 

Wyniki wyszukiwania

Szukana fraza: Autor: Ewa Dacko <e...@k...pl>
Znaleziono: 149 wiadomości





Re: problem z facetem

2003-12-02 13:41:27 | Ewa Dacko inne posty tego autora

Użytkownik Izza napisał: >>... brokuły, kalafior, szpinak, buraczki. Dzieci lubią buraczki. > to ,,dziecko'' ma prawie 28 lat:) Wlasnie, chyba albo mi sie gdzies zgubilo ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Salatka z pomidorow

2003-12-02 23:45:43 | Ewa Dacko inne posty tego autora

Użytkownik Kalina napisał: > Mam ogromna ochote na salatke na bazie pomidorow. Ale nie, zeby pomidory > stanowily jeden ze skladnikow, ale zdecydowanie glowy skladnik. Co dodac ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Przechowywanie bigosu

2003-12-04 16:26:20 | Ewa Dacko inne posty tego autora

Użytkownik mangha napisał: > Ja trzymałam mrożony bigos nawet do 2 tygodni. > Niestety, jeśli bigos zawiera mięso, nie trzymaj go w zamrażarce > dłużej niż 4 dni. Po tym ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: kasztany

2003-12-04 18:50:45 | Ewa Dacko inne posty tego autora

Użytkownik Bakino napisał: > Mam jeszcze jedno małe pytanko - ile tego należy nabyć by dwie osoby pojadłu > takich pieczonych cudów? Nie wiem, czy juz kupilas, ale moze nie ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Zamienniki w kuchni: ciasto z musem zamiast oleju - relacja

2003-12-06 21:49:38 | Ewa Dacko inne posty tego autora

Zaciekawił mnie wątek o zamiennikach i w końcu nie wytrzymałam i spróbowałam. Zrobiłam ciasto bananowe Magdy Bassett, zastępując olej musem jabłkowym (najzwyklejszym, kupnym ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Zamienniki w kuchni: ciasto z musem zamiast oleju - relacja

2003-12-07 00:26:39 | Ewa Dacko inne posty tego autora

Użytkownik FeLicja napisał: > A propos slodzikow: nie wiem jakie Ty masz doswiadczenia, ale ja w okresie > gdy uzywalam tegoz rowniez garsciami wyczesywalam wlosy. Po odstawieniu ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Ciasteczka na spodzie z oplatka?

2003-12-10 17:46:13 | Ewa Dacko inne posty tego autora

Użytkownik Magdalena W. napisał: > Przywiozlam sobie jakis czas temu 2 paczki oplatkow do celow kuchennych - > znaczy to wyglada dokladnie jak zwykly oplatek, ino nie jest swiecone ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Odp: Dlaczego zakalec w keksie?

2003-12-11 07:33:13 | Ewa Dacko inne posty tego autora

Użytkownik Basiek napisał: > Ja zawsze robie wg tego przepisu. Wychodzi pyszny i jest bardzo prosty. > 1 szklanka bialek > 1 szklanka cukru zwyklego > 1 kostka margaryny > ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Co o tym my?licie [ot na temat usenetu]

2003-12-12 07:30:03 | Ewa Dacko inne posty tego autora

Użytkownik Dariusz K. Ladziak napisał: > Wiesc gminna niesie ze tomasz Surmacz jest bytem zbiorowym - nie wiem > ile w tym prawdy. Kłamie ta wieść gminna. Pozdrawiam, Evva [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: termoobieg - chleb?

2003-12-12 12:44:26 | Ewa Dacko inne posty tego autora

Użytkownik yewka napisał: > Jestem ciekawa, gdzie I.P. kupuje gotowca w proszku? W Niemczech. W każdym sklepie są. W Polsce nie widziałam, ale na pocieszenie powiem, że ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

strony : 1 ... 9 . [ 10 ] . 11 ... 15