Szukana fraza: Autor: Sabina Redlarska <sa-re.wyrzuc.to.co.uwazasz:)@epf.pl>
Znaleziono: 175 wiadomości
2005-12-23 23:25:01 | Sabina Redlarska inne posty tego autora
Dnia Fri, 23 Dec 2005 23:23:00 +0100, Ewa (siostra Ani) N. napisał(a): > Ewcia, > (chrzescijansko nie-plonkujaca) Napewno masz za to duży plus u Pana Boga. Ale wyjaśnij proszę, ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
[NTG?] Re: Co z zabaione? Nigdy więcej jaj na miękko? (was: Co z zabaione? Nigdy więcej jaj na miękko?)2005-12-24 01:45:56 | Sabina Redlarska inne posty tego autora
Dnia Fri, 23 Dec 2005 09:24:27 +0100, Tatiana napisał(a): > Wycięłaś dwa zdania, które były ważne dla mojej wypowiedzi, zostawiłaś żart. > I jak ja mam Cię traktować ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Co z zabaione? Nigdy więcej jaj na miękko?2005-12-24 01:51:07 | Sabina Redlarska inne posty tego autora
Dnia Fri, 23 Dec 2005 09:29:04 +0100, Tatiana napisał(a): > Szczepiąc się na ludzką grypę możemy być prawie pewni, że nie zachorujemy na > nią. A wirus ptasi musi jakoś ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Co z zabaione? Nigdy więcej jaj na miękko?2005-12-24 01:56:04 | Sabina Redlarska inne posty tego autora
Dnia Fri, 23 Dec 2005 10:06:16 +0100, flower napisał(a): > Wiemy, domyślamy się. Bo służba zdrowia bagatelizuje zagrożenie wymarcia > ludności przez H5N1 Nie. Olewam ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: [NTG?] Re: Co z zabaione? Nigdy więcej jaj na miękko?2005-12-24 21:06:05 | Sabina Redlarska inne posty tego autora
Dnia Sat, 24 Dec 2005 10:29:50 +0100, Tatiana napisał(a): > Tak mniej więcej może być ale raczej zdarzy się, że część wirusa zmutuje na > "tylko dla ludzi" ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: panettone jak ze sklepu?2005-12-24 21:24:26 | Sabina Redlarska inne posty tego autora
Dnia Fri, 23 Dec 2005 14:08:58 +0000 (UTC), Atunia napisał(a): > http://top-it.pl/~atunia/chleb/panetton.pdf Zrobiłam! Rrrroboty jak cholera, gdybym przedtem dokładnie przepis ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: panettone jak ze sklepu?2005-12-25 01:25:39 | Sabina Redlarska inne posty tego autora
Dnia Sat, 24 Dec 2005 23:10:51 +0000 (UTC), Atunia napisał(a): > O, gdzie taką dostałaś? To bylo te 2 lata temu kiedy pierwszy raz pieklam niby panettone :) Dotrwaly w lodowce ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: A po co wyrastac drozdze?2005-12-25 01:54:25 | Sabina Redlarska inne posty tego autora
Dnia Sat, 24 Dec 2005 23:14:31 +0000 (UTC), Atunia napisał(a): > Tak się zaczęłam z nudów przy wigilijnym stole ;) A wiesz ze ja dzis mialam podobne przemyslenia? :) To znaczy ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: A po co wyrastac drozdze?2005-12-25 23:50:20 | Sabina Redlarska inne posty tego autora
Dnia Sun, 25 Dec 2005 10:24:03 +0000 (UTC), Atunia napisał(a): > No, po mnie to już to chodzi od czasu, jak zaczęłam używać Thermomixa. Bo tam > w każdym przepisie z ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: [NTG?] Re: Co z zabaione? Nigdy więcej jaj na miękko?2005-12-26 00:33:35 | Sabina Redlarska inne posty tego autora
Dnia Sun, 25 Dec 2005 12:07:18 +0100, Tatiana napisał(a): > I ludzie przestaliby kupować wieprzowinę, nie no tak się nie da. za duże > straty. O wściekłych krowach było ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia