Strona główna Grupy Wyniki wyszukiwania

Grupy

Szukaj w grupach

 

Wyniki wyszukiwania

Szukana fraza: Autor: wiku <s...@a...waw.pl>
Znaleziono: 188 wiadomości





Re: opiekacz do kanapek

2004-03-08 20:59:21 | wiku inne posty tego autora

Koko-sanka wrote: > Jakiego sera, zwykłego żółtego? ano :) ale skoro juz sie pytasz to czesto uzywam tez camemberta do grzanek (choc w polaczeniu z tunczykiem przyznaje nie ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: jakiś adresik do archiwum o pieczeniu chleba? B.Y. nie otwierać - nic więcej tam nie ma...

2004-03-08 21:01:15 | wiku inne posty tego autora

proponuje dawac jeszcze dluzsze tytuly, po co cokolwiek wrzucac do tresci posta ? piszmy wszystko w tytulach wiku [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Taka tam sobie chińszczyzna...

2004-03-08 21:08:35 | wiku inne posty tego autora

grzehorz wrote: > Na przyszłośc będzie jak znalazł. Dzięki! > (Tylko skąd ja wezmę wino ryżowe...) ze sklepu azjatyckiego (choc sa drogie, to jesli zuzywasz ich tylko do ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Będący pod wpływem...

2004-03-09 19:39:45 | wiku inne posty tego autora

waldek wrote: > Tylko te koszty, eh... > - jagnięcina 14 zł (była z kością, bez kości byłoby jeszcze drożej), > - borowiki 22zł, > a wyszły cztery maciupcie porcje ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Będący pod wpływem...

2004-03-09 19:40:22 | wiku inne posty tego autora

waldek wrote: > To był akurat miód "Kamianniak" (na urodziny :-) dzieki, poszukam :) wiku [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

powtorne mrozenie???

2004-03-09 19:48:12 | wiku inne posty tego autora

na wiekszosci mrozonych mies czy potraw jest zastrzezenie, zeby nie mrozic ponownie po rozmrozeniu ktos wie dlaczego ??? i drugie pytanie - czy dotyczy to tez wlasnych mrozonek, np, czesto ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Zupa frutti di mare

2004-03-09 19:49:54 | wiku inne posty tego autora

Shrek wrote: > Estetycznie rzecz ujmujac, jest fajniej, jak w czystym > jakby bulionie plywaja sobie zwarte i w miare jedrne "kosteczki" > osmiornicy, krewetek, etc ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: kaktus

2004-03-09 22:58:09 | wiku inne posty tego autora

Katalizator wrote: > lepiej spytaj o nazwe tego kaktusa meksykanskiego... jesli nawiazujesz do witkacego i peyotla, to tenze ostatni nie ma lisci :) wiku [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Będący pod wpływem...

2004-03-11 17:49:44 | wiku inne posty tego autora

Wladyslaw Los wrote: > Zresztą muszę powiedzieć, że o ile przepis na hubertówkę jest atrakcyjny > i nie wątpię, że to zupa bardzo smaczna, to dla mnie jest to z drugiej ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Będący pod wpływem...

2004-03-11 17:58:29 | wiku inne posty tego autora

waldek wrote: > Czyli tak: borowiki - podgrzybkami i maślakami, sarninę - cielęciną, > dwójniak czy trójniak - pięciorakiem, jarzyny - vegetą, hahaha, i z > hubertówki ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

strony : 1 ... 9 . [ 10 ] . 11 ... 19