Szukana fraza: Autor: "Wojti" <j...@w...pl>
Znaleziono: 214 wiadomości
2004-05-01 01:38:17 | Wojti inne posty tego autora
Wątroba siada, pryk pryk Pozdrawiam Kucharz Amtor Wojti P.S. po bigosie rzecz jasna [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Wurzol rot-Kto wie jak zrobić?2004-07-18 10:14:16 | Wojti inne posty tego autora
Szukam domowego sposobu jak zrobić wurzol rot lub innego typu bejcę do mięsa.Sprawa jest dość pilna.Na googlach nie mogłem znaleść. Pozdrawiam Kucharz Amator Wojti [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Wurzol rot2004-07-26 20:20:09 | Wojti inne posty tego autora
Jeszcze raz zadaję pytanie dla tych co wiedzą co to jest wurzol rot.Jakim domowym sposobem zrobić aby nadać mięsu taki mocno czerwony kolor? Pozdrawiam Kucharz Amamtor Wojti [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Wurzol rot2004-07-26 20:22:30 | Wojti inne posty tego autora
Może ktoś z branży mięsnej się wypowie? Pozdrawiam Kucharz Amator Wojti [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: gęś2004-07-28 18:36:08 | Wojti inne posty tego autora
Możesz zrobić porcje z danych elementów.Gęsi nie porcjowałem przyznam się ja na spowiedzi ale przypuszczam że tak samo jak kurczaka czy indyka robi się tak samo. Kładziesz takiego ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Nadzienie do naleśników2004-08-09 17:10:00 | Wojti inne posty tego autora
Kurczak z brokułami(przesmarzyć pierś kurczaka i ugotowane brokuły razem.Pierś pociąć w kostkę) Z łososiem( filety pociąć w kostkę i przesmażyć na patelni) Z żółtym serem ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: gdzie? - sklepy rybne w w-wawie2004-08-15 19:56:26 | Wojti inne posty tego autora
Jak dla mnie możesz użyć paru wersji sushi dostępne bez specjalnego wysiłku: Kupisz gotowego łososia wędzonego w plastrach np.firmy Almar, Korala nie polecam ew z firmy Suempol. Ryba ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: robaki w bobie2004-08-15 20:01:18 | Wojti inne posty tego autora
Wyrzuć bób, reklamuj u sprzedawcy> Nie jedz nic co zawiera robaki.Same one może nie są złe(źródło białka) ale ich odchody. Nie wydłubuj.Wyrzuć towar. Pozdrawiam Kucharz ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Sprawdzanie ?wieżo?ci jajek2004-08-15 20:08:57 | Wojti inne posty tego autora
Eeee. To mało wiesz.Chleb cały najpierw się sprzedaje.Jak się nie sprzeda to sie go kroi i wtedy foliuje.A jeżeli sie jeszcze nie sprzeda to idzie na bułkę tartą po wysuszeniu ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Szpinak - od czego zacząć???2004-11-04 10:03:16 | Wojti inne posty tego autora
Ja tam robię naleśniki ze szpinakiem.Mrożony szpinak wrzucam na patelnię, sól, pieprz czosnek posiekany.Jak to się przesmaży dodaję śmietanę (moja ulubiona to 36 ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia