Strona główna Grupy Wyniki wyszukiwania

Grupy

Szukaj w grupach

 

Wyniki wyszukiwania

Szukana fraza: Autor: Gil <g...@g...pl>
Znaleziono: 24 wiadomości





Podroby - serca wieprzowe

2016-10-07 22:57:48 | Gil inne posty tego autora

Serce opłukać i wymyć z zakrzepów. Odkarajać z tłuszczu. Następnie pokrajać w bardzo cienke, długie paski jak frytki. Opłukać i wysuszyć. Dodac przyprawy najlepiej tylko sól ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Karczochy - czy korzenie łopianu będa lepsze ??

2018-02-18 01:16:30 | Gil inne posty tego autora

Dziś jadłem karczochy po raz pierwszy w zyciu. Byłem rozczarowany. Nijak się to ma do smaku np. szparagów. O smaku decyduje zalewa a same karczochy bez wyrazu. Podobno korzeń ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

świńskie przełyki

2019-01-24 21:45:08 | Gil inne posty tego autora

W KL Kaufland sprzedaja świńskie przełyki. Na tackach obok płucek i wątróbki. Czy jest to jakiś delikates po przyrządzeniu i co z tym zrobić skoro to jest dopuszczone do ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: świńskie przełyki

2019-01-27 23:57:01 | Gil inne posty tego autora

Wielkie dzięki Kolego ze ten przepis. Wygląda doskonale. Niestety nie wiem gdzie kupić wymiona. > > > macerowane w sosie rybnym (najlepiej jak dla mnie to Yulu), panierowane ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: domowe wino wytrawne

2019-12-03 23:21:51 | Gil inne posty tego autora

In article <g65EF.467499$nO.462531@fx19.ams1>, a...@I...zoho.com says... > > Czy w warunkach domowych jest to wykonalne ze składników takich jak np. > jabłka? No ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

podpłomyki - wariacje

2020-12-09 22:38:51 | Gil inne posty tego autora

Zroiłem dzieciom podpłomyki. Mąka i woda oraz sól. Na patelni bez tłuszczu. Było fajnie. Potam dla siebie zrobiłem z mąki z mlekiem i z solą. Żadnej różnicy nie było. Potem ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: nowa kuchnia

2022-04-25 22:27:16 | Gil inne posty tego autora

z porem i tempehem > > > > A co to jest ten tempeh ??? > > > jak piszą: > Tempeh wywodzi się z kuchni indonezyjskiej. To produkt wytwarzany z > całych ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

świnski łeb

2022-07-30 21:54:38 | Gil inne posty tego autora

Co zrobić z polówki swińskiego łba kupionego w przedhistorycznym markecie? [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Gulasz z serc cielęcych.

2016-03-09 20:24:45 | Gil inne posty tego autora

In article <tcvbnfut5332$....@4...net >, i...@g...pl says... własnie gulasz na jutro warzę. Ale paaaachnie... > :-) Serca mozna pokrajać na bardzo ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Grzyby marynowane po ikselsku.

2017-10-11 13:17:19 | Gil inne posty tego autora

In article <59dd48ca$0$15200$6...@n...neostrada. pl>, i...@g...pl says... > > Grzyby marynowane. > > Uważam, że tradycyjna metoda z obgotowywaniem grzybów w ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

strony : 1 . [ 2 ] . 3