Strona główna Grupy Wyniki wyszukiwania

Grupy

Szukaj w grupach

 

Wyniki wyszukiwania

Szukana fraza: Autor: "Barbara" <smilingdolphin_nospam@nospam_wp.pl>
Znaleziono: 43 wiadomości





Re: Dlaczego nie wychodzi ciasto?

2005-02-17 12:05:32 | Barbara inne posty tego autora

> ... > I co ja robie nie tak? Zamiast wysokiego tortu wychodzi mi niski ledwo da > sie przekroic. > Pomóżcie. > Pozdrawiam. > Elma A ile masz jajek i ile mąki? Może ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Krucha piana - jak?

2005-02-17 11:51:20 | Barbara inne posty tego autora

> Witajcie, > Jak zrobic piane z bialek (oczywiscie ubic), > zeby po wylozeniu na ciasto i upieczeniu > byla krucha i lamiaca sie a nie ciagnaca > i mokra (z czasem)? > ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Jak to jest z masą??

2005-02-20 07:26:36 | Barbara inne posty tego autora

> ... > No i może ktos wytłumaczy mi normalnie jak to zrobić tą mase i czy uratuje > obezna choc ma grudki. :-(( > Piotr Spróbuj ją przetrzeć przez sitko - tak uporasz ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: racuchy

2005-02-21 06:43:59 | Barbara inne posty tego autora

> Witam, > robilem racuchy z jablkami, ale nie sa pulchne, dalem proszek do > pieczenia > co jest nie tak?? Ja racuchy robię na drożdżach. Może w tym tkwi problem ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: kartofelki pseudo marcepanowe

2005-02-21 06:58:05 | Barbara inne posty tego autora

> chodzi o kartofelki ktore mozna czesto kupic > na slaskich odpustach.. > dwa przepisy znalazlem, > 1) migday+cukier i ucieranie... > 2) woda+maslo, gotowanie, pozniej maka, ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Silikonowe foremki do ciast... jak myślicie? Mam dylemat...

2005-02-21 07:00:48 | Barbara inne posty tego autora

> ... > Bardzo proszę o pomoc... Niedługo wypłata, chciałam sobie kupić nowe > "zabawki" > do kuchni ;-)) > Pozdrawiam Was jeszcze weekendowo > Osinka Ja ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: racuchy

2005-02-21 10:08:00 | Barbara inne posty tego autora

>> Ja racuchy robię na drożdżach. Może w tym tkwi problem. > Ale robisz tak jak zwykle ciasto drożdzowe? > Może przepis podasz to spróbuję wg. niego 3 dkg drożdży ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: mrożona śmietana kremówka

2005-02-21 16:13:06 | Barbara inne posty tego autora

> | Wydaje mi się, że nie, ale doświadczenia tu nie mam. Śmietana to emulsja > | i zamrożona się rozwarstwi. > | Władysław > > Tez mi sie wydaje, ze nie... ale jak ma ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: jak przechowywać biszkopt

2005-02-23 08:00:06 | Barbara inne posty tego autora

> Witam. > Zastanawiam się jak mogę przechować niewykorzystaną połówką biszkoptu, > którą > będę potrzebować dopiero za tydzień. Zamrozić? > Dodam, że ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: jak przechowywać biszkopt

2005-02-23 11:50:20 | Barbara inne posty tego autora

>> Możesz spokojnie zamrozić. Ja mrożę nawet gotowe przełożone masą torty. > > Mroziłąm biszkopt Magdy zwinięty w roladę z dzemem brzoskwiniowym - po > odmrożeniu ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

strony : 1 . [ 2 ] . 3 ... 5