Szukana fraza: Autor: "Barbara" <smilingdolphin_nospam@nospam_wp.pl>
Znaleziono: 43 wiadomości
2005-02-23 11:52:01 | Barbara inne posty tego autora
> Dziękuję bardzo za przepis. Teraz racuchy wyszły wyśmienicie! Bardzo się cieszę, że smakowały. Pozdrawiam. Barbara z ochotą na racuchy. [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Silikonowe foremki do ciast... jak myślicie? Mam dylemat...2005-02-23 11:54:13 | Barbara inne posty tego autora
> ... > Foremki tej czeskiej firmy są bardziej różnorodne, ładniejsze, ale > znacznie droższe (2-3 razy, ZTCP). > Pozdrawiam, > Ania Aniu, a mogłabyś podać zakres ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Silikonowe foremki do ciast... jak myślicie? Mam dylemat...2005-02-23 11:59:30 | Barbara inne posty tego autora
Źle sprecyzowałam, chodzi o te firmy GENES, bo te czeskie wytrzymują -40 - 260 st. C. Barbara. [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Silikonowe foremki do ciast... jak myślicie? Mam dylemat...2005-02-23 15:25:48 | Barbara inne posty tego autora
> Proszę bardzo: > od - 60 do + 280 st. C. > Pozdrawiam, > Ania Dzięki serdeczne. Chyba też się zdecyduję. Myślałam, że cena tych czeskich jest wyższa, bo mają ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: jak przechowywać biszkopt2005-02-24 09:46:33 | Barbara inne posty tego autora
> Cos takiego, do glowy by mi nie przyszlo zamrozic ciasto. Musze to > wyprobowac. Z tym, ze u nas ciezko o pozostalosci :)) moze po jakims > party. Czy rozmrazasz w temperaturze ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: silikony firmy genes2005-02-24 11:28:01 | Barbara inne posty tego autora
> Czytając pochlebne informację na temat tych foremek - zamówiłam i właśnie > czekam na paczkę :) > I pojawia się pytanie czy przed pierwszym użyciem należy je jakoś ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: jak zrobic dobry placek z wisniami?2005-02-25 10:42:31 | Barbara inne posty tego autora
> moze ktos podrzuci babcini przepis?? > Dorota Musi być babciny? Jeśli nie, to pyszne jest ciasto owocowe Magdaleny Bassett. Pozdrawiam. Barbara [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Ćwikła z chrzanem2005-02-26 06:35:30 | Barbara inne posty tego autora
>W jakich proporcjach - ja używam 1/2 na korzyść ćwikły i czy coś trzeba >dodać jeszcze ? Kminek, jeśli lubisz. Pozdrawiam. Barbara. [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Wiosna i deser2005-03-04 15:59:45 | Barbara inne posty tego autora
>U nas juz wiosna. Krokusy, zonkile, rododendrony, niektore drzewa owocowe >sa juz w pelni kwiecia i ptaki urzeduja na lakach, szukajac starej slomy, >mchow i innych materialow ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: pierogi z miesem2005-03-09 19:13:07 | Barbara inne posty tego autora
>> pytam w tym sensie, ze jakie najlepsze proporcje, bo widzialam rozne... w > ogole >> w szwecji jest maka jakas inna i ciasta nie rosna, tylko sa oklaple i nie > wiem ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia