Szukana fraza: Autor: "waldek" <x...@o...pl>
Znaleziono: 1424 wiadomości
2004-11-18 22:21:27 | waldek inne posty tego autora
T.S. wrote: > Użytkownik "Taurus" <t...@w...skonet.pl> napisał w > wiadomości news:cnhvtn$aig$1@atlantis.news.tpi.pl... >> A może to było tak ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: 5140 czy MX652004-11-24 20:35:01 | waldek inne posty tego autora
Tatiana wrote: > Dnia Wed, 24 Nov 2004 21:18:48 +0100, Waćpanna lub Waćpan *Pax*, w > wiadomości news:<news:co2qih$q6q$1@nemesis.news.tpi.p l> zawarł, co > następuje ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: optymalnie2004-11-25 22:55:53 | waldek inne posty tego autora
misiczka wrote: > Użytkownik "Syl" <s...@w...pl> napisał w wiadomości > news:co591p$f8b$1@news.onet.pl... >> cześć >> naczytałam się ostatnio o ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: KONINA - gdzie we Wrocławiu?2004-11-29 00:30:47 | waldek inne posty tego autora
harpija wrote: > Witam. > na prośbe znajomej pisze ten temat. > Mieszka ona we Wrocku i poszukuje koniny dla zwierza. > Czy mógłby ktoś pomóc? === Obok pałacu ślubów ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: KONINA - gdzie we Wrocławiu?2004-11-30 00:00:31 | waldek inne posty tego autora
Użytkownik wrote: >> === >> Obok pałacu ślubów, przy krzyżówce ze Św. Antoniego. Nie pamiętam >> jak się ta uliczka nazywa. Idzie od pl. 1 Maja do pl. Wolności ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: KONINA - gdzie we Wrocławiu?2004-11-30 00:05:47 | waldek inne posty tego autora
marta wrote: > Użytkownik "harpija" napisał w wiadomości > >> Mieszka ona we Wrocku i poszukuje koniny dla zwierza. >> Czy mógłby ktoś pomóc? > > ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Baklazan ze skórą czy bez?2004-11-30 00:16:55 | waldek inne posty tego autora
batory wrote: > Użytkownik "UlaPod" <u...@U...pl.invalid> napisał w > wiadomości news:cof963$bss$1@kujawiak.man.lodz.pl... >> Czy bakłażan ma ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Podniebienne imaginacje gastronoma Alberta2005-01-26 23:59:39 | waldek inne posty tego autora
LuCK wrote: >> Widzę twoją odpowiedź, ale nie widzę początku wątku. Co jest? > > To proste, serwer z ktorego korzystasz (ja tez) news.tpi.pl nie > przepuscza w ogóle ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: czosnkowa polewka na mroz2005-02-06 23:17:49 | waldek inne posty tego autora
balta wrote: > - 2 kostki bulionowe z kury === W zasadzie masz racię, to będzie niewyobrażanie niepowtarzalne. Awansuję cię na kreatora wyjątkowego smaku. Tylko co koski bulionowe ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: szynka glazurowana chińska2005-03-26 00:31:36 | waldek inne posty tego autora
HaNkA ReDhUnTeR wrote: > Użytkownik "tomasoburkaso" <t...@g...pl> napisał w > wiadomości news:d21i1o$7f9$1@nemesis.news.tpi.pl... >> Wiem ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia