Szukana fraza: Autor: Robson <r...@...pl>
Znaleziono: 245 wiadomości
2012-12-03 08:34:47 | Robson inne posty tego autora
W dniu 2012-12-01 08:57, Bogus pisze: > Poszukuję wyłącznika takiego jak np w mechanicznej kuchence > mikrofalowej, tzn żeby było możliwe nastawienie czasu od 0 do 60minuit > ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.dom
Re: matowienie patelni teflonowej2013-01-30 13:46:27 | Robson inne posty tego autora
Ta, znamy ten kawał. I ten i poteflonie też. R [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Uszczelnienie w związku z zapachem2013-02-04 11:09:22 | Robson inne posty tego autora
W dniu 2013-02-01 19:58, Maria pisze: > Witam > > Sprawa dotyczy mieszkania wybudowanego w latach 70-tych, > w technologii wielkiej płyty. W korytarzu wisi metalowa skrzynka ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.dom
Re: Co na zwyczajną codzienną kolacją?2013-03-05 07:50:32 | Robson inne posty tego autora
W dniu 2013-03-04 16:52, Stokrotka pisze: >> 2 surowe jabłka, codziennie. > > Wżodowiec (żołądka, jelit) nie dożyje następnego miesiąca jeśli taka > kolacja będzie ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: O rtęciówach raz jeszcze.2013-03-12 11:14:42 | Robson inne posty tego autora
W dniu 2013-03-12 08:10, p0li pisze: > T->Dnia 2013-03-11 23:36:31 niejaki Ikselka napisał: >> I to by było na tyle. > > mnie w szkole uczyli że szkło zatrzymuje uv ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.dom
Re: Co z tym cukrem?2013-04-16 07:42:13 | Robson inne posty tego autora
W dniu 2013-04-16 00:32, iwanos pisze: > W dniu 2013-04-16 00:28, Ikselka pisze: >> Dnia Tue, 16 Apr 2013 00:27:09 +0200, iwanos napisał(a): >> >>> W dniu ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Co z tym cukrem?2013-04-16 09:27:20 | Robson inne posty tego autora
W dniu 2013-04-16 09:06, iwanos pisze: > >> równowaga-równoważyło. > > w zyciu bym tak nie napisał jakby nie wóda :/ Rozgrzeszony :) R [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Gotowanie kaszy Jaglanej i Ryżu2013-04-16 14:19:21 | Robson inne posty tego autora
mniej wody, krócej gotuj, w ostatniej fazie zawija się przykryty garnek kołdrami i poduszkami i pięknie sobie ryż dochodzi. R [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Gotowanie kaszy Jaglanej i Ryżu2013-04-17 08:03:46 | Robson inne posty tego autora
> No nie, chcesz zrobić placek ryżowy? Osobiście robię to tak, że ryż po No nie wiem, zawsze jest na sypko, co prawda mogę się mylić co do szczegółów, bo to robi osobista ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Przekąski przyjęciowe.2013-05-06 15:17:10 | Robson inne posty tego autora
W dniu 2013-05-05 14:18, Ikselka pisze: > http://wizaz.pl/kulinaria/przepis,4607,rozycz ki-z-sz ynka > Baaardzo milutkie :-) > Z szynka to ja wolę kanapki ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia