Szukana fraza: Autor: b...@i...com.pl (Barbara Czaplicka)
Znaleziono: 1044 wiadomości
2002-12-02 13:18:59 | Barbara Czaplicka inne posty tego autora
From: "Aga" <a...@i...pl> Dziś są moje urodziny więc miło mi będzie gdy dostane od was w prezencje lakieś ciekawe przepisy kulinarne. pozdrawiam Aga ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Żurek - pytanie2002-12-04 18:07:31 | Barbara Czaplicka inne posty tego autora
From: "Marta Trzaska" <m...@m...net.pl> z oscypkami jest teraz tylko taka sprawa, ze Polska bedzie sie zarla z Czechami o to czyje sa oscypki (bo Czesi stwierdzili ze oni ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Pierniczki2002-12-04 20:12:23 | Barbara Czaplicka inne posty tego autora
From: "Ewa W" <e...@b...wroc.pl> Ale tak mi się marzą pierniczki miętowe.....i kombinuję, jak zrobić, by aromat się utrzymał. Czekam na propozycje ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: likier pomarańczowy?2002-12-05 23:31:29 | Barbara Czaplicka inne posty tego autora
From: "Flora" <f...@w...pl> Występuje w przepisie na bardzo apetyczne babeczki. Czy można go czymś zastąpić, ewentualnie zrobić jakąś podróbkę samemu? Z ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: wroclawskie spotkanie2002-12-08 17:22:28 | Barbara Czaplicka inne posty tego autora
From: "marek amator" <m...@t...net> A golonka czyli clou spotkania?? Marek Zainteresowany kulinarnie ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Zalewane, gotowe jedzonko2002-12-09 02:57:32 | Barbara Czaplicka inne posty tego autora
From: "Aga" <a...@i...pl> Mój mąż ma takie zajęcie, że prawie cały czas jest po za domem. Kupuje sobie jedzenie w barach szybkiej obsługi, lecz nie jest to ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
felieton o jedzeniu TVP2 teraz!2002-12-09 08:10:18 | Barbara Czaplicka inne posty tego autora
polecam ;) Barbara --- Outgoing mail is certified Virus Free. Checked by AVG anti-virus system (http://www.grisoft.com). Version: 6.0.427 / Virus Database: 240 - Release Date: 2002.12.07 ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: przpis na sos beszamelowy??2002-12-09 10:51:00 | Barbara Czaplicka inne posty tego autora
From: "Waldemar Krzok" <w...@u...fu-berlin.de> Krysia Thompson: >>Purysci nie przymkna oczu. O beszamelu juz tu chyba pisalem, ale niech >>Wam ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Zalewane, gotowe jedzonko2002-12-09 10:56:42 | Barbara Czaplicka inne posty tego autora
From: "Krysia Thompson" <K...@h...fsnet.co.uk> bar Vega - vis a vis Feniksa, dalej uwazam, ze jeden z najlepszych w ogole ;))) [...] surowek tam tez sporo i ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: przpis na sos beszamelowy??2002-12-09 11:30:15 | Barbara Czaplicka inne posty tego autora
From: "Krysia Thompson" <K...@h...fsnet.co.uk> > > a nie moga czyms innym placic - np opalem? > Trys > K.T. - starannie opakowana > Trys, u nas ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia