Szukana fraza: Autor: "Kamas" <m...@k...net.pl>
Znaleziono: 220 wiadomości
2001-10-15 18:09:00 | Kamas inne posty tego autora
Pyry to dla mnie jasne, ale jak się robi ten gzik? -- pozdrawiam :-)) Sławomir Jan Marusiński [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Dla samotnych chłopów2001-10-15 18:50:07 | Kamas inne posty tego autora
http://wlheye.jsei.ucla.edu/~yago/przepisy.ht m#frita tta1 [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Mam dwa mózgi !! ;-)2001-10-22 04:24:36 | Kamas inne posty tego autora
> > > > Gdzieś mi się kiedyś obiło o uszy ( a może oczy), że trzeba > wymoczyć w zakwaszonej wodzie tylko nie wiem czemu? Nie trzeba. To tak, jak z jajkami w ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: szary niedz'2001-10-26 12:49:25 | Kamas inne posty tego autora
Uzytkownik "Ewa (siostra Ani) N." <n...@y...com> napisal w wiadomosci news:1s0C7.63$cO.2179@tengri.easynet.fr... > Szary niedzwiedz mocno spi > Szary niedzwiedz ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
mąka2001-11-07 05:41:49 | Kamas inne posty tego autora
Interesowałem się ostatnio tym, co oznaczają liczby oznaczające klasę mąki. Już to wiem, ale budzi to natępne pytania. Im ta liczba jest większa, tym więcej związków mineralnych ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: remoulada2001-11-11 05:43:19 | Kamas inne posty tego autora
ciach > > A co to jest "sardela" ? > (naprawde nie wiem) > > Ewcia sardela, sardynela, sardynka, śledź - ryby morskie bardzo do siebie podobne i o podobnym ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: A żyję, żyję było:Re: śledzie w kożuchu2001-11-11 06:53:09 | Kamas inne posty tego autora
> Ale nie sądzę, abym zabawił dłużej - modem jest okrutny dla kieszeni > sadyl To prawda, ale bez przesady. Ja używam Outlook Express i ściągnięcie wszytkich wiadomości ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Buraczki zasmazane2001-11-11 07:58:45 | Kamas inne posty tego autora
Użytkownik "katarzyna sornat" <k...@p...net> napisał w wiadomości news:97kH7.3478$1M4.294860943@newssvr15.news. prodigy .com... > > Bozena wrote in message ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
na zimne dni2001-11-13 14:51:02 | Kamas inne posty tego autora
Drobno posiekany korzeń imbiru pogotować z odrobiną sproszkowanego chili. Dodać sok z cytryny, dosłodzić miodem. Zabrać w termosie na narty, kulig, ryby itp. Jeśli ktoś nie ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
kolejna szrlotka...2001-11-15 20:51:00 | Kamas inne posty tego autora
...tym razem "sypana". Przepis pochodzi z czasopisma "Antena" nr 44 z 1989 r., a więc jest już u mnie 12 lat. Robię ją ze trzy razy w roku, więc wypróbowana ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia