Strona główna Grupy Wyniki wyszukiwania

Grupy

Szukaj w grupach

 

Wyniki wyszukiwania

Szukana fraza: Autor: "Kamas" <m...@k...net.pl>
Znaleziono: 220 wiadomości





Re: Becherowka??

2002-03-11 19:34:02 | Kamas inne posty tego autora

> Ew. Riga Balsam. :-) > > -- Cziornyj Ryżskij Balsam... pycha. Oczywiście pół litra na łeb to nie da rady, ale kieliszeczek do kawy... -- Pozdrawiam :-)) ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Boczek

2002-03-11 20:51:41 | Kamas inne posty tego autora

Ponoć odbył się gdzieś festiwal boczku? Czy ktoś ma namiary? -- Pozdrawiam :-)) Sławomir J. Marusiński (Kamas ) ICQ 14539957 [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Ciasto jablkowe

2002-03-12 09:23:26 | Kamas inne posty tego autora

czy chodzi Ci o szarlotkę? -- Pozdrawiam :-)) Sławomir J. Marusiński (Kamas ) ICQ 14539957 Użytkownik "Anna Kessens" <a...@h...com> ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

P'i tan

2002-03-12 09:42:01 | Kamas inne posty tego autora

Tak mi chodzi po głowie. Wziąć ze 20 jaj i zakopać w ogródku do przyszłej Wielkanocy?Będą z tego chińskie jaja? :-)) -- Pozdrawiam :-)) Sławomir J. Marusiński (Kamas ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: P'i tan

2002-03-12 14:04:55 | Kamas inne posty tego autora

> na chinskie to chyba za krotko, nie? ?> no nie, Wprawdzie można je przechowywać kilka lat, ale właściwy smak i konsystencję mają już po kilku tygodniach. Teorie znam, wiem ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: P'i tan

2002-03-13 08:12:24 | Kamas inne posty tego autora

> i pamiętasz, że to o kacze jaja chodzi? Zrobie z kurzych, w Polsce kacze jaja są rzadkością, a do tego przeważnie zakarzone salmonellą > ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: cos wloskiego

2002-03-13 16:43:45 | Kamas inne posty tego autora

> Mój brat zawsze jadł ogórki posmarowane miodem. po czym teraz w > hipermarketach sprzedają to jako frykas w słoiczku i jest naprawdę > dobre:-))) > Kąska > > ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Kurczak

2002-03-14 13:20:15 | Kamas inne posty tego autora

- Czym kochanie nadziałaś tego kurczaka? - Jak to czym? Przecież on nie był w środku pusty.:-)) -- Pozdrawiam :-)) Sławomir J. Marusiński (Kamas ) ICQ ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Buraczki pani Władysławy.

2002-03-18 07:41:42 | Kamas inne posty tego autora

> > Czy one tak zawaolowane wytrzymują długo? ZImę? > tak, ale ja pasteryzuję 30 min -- Pozdrawiam :-)) Sławomir J. Marusiński (Kamas ) ICQ 14539957 [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Sos boloński-niebolonski

2002-03-21 09:43:25 | Kamas inne posty tego autora

> Wiecie co jest ciekawe? Moja ciotka mieszka 20 lat wlasnie w Bolonii i > mowila mi, ze w tym miescie nie znaja takiego specjalu jak sos bolonski > (sama bylam 2 razy rowniez w ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

strony : 1 . 2 . [ 3 ] . 4 ... 10 ... 20 ... 22