Szukana fraza: Autor: "jacenty" <s...@w...pl>
Znaleziono: 112 wiadomości
2005-08-18 03:53:19 | jacenty inne posty tego autora
> oczyscic...oplukac.. wrzucic do wody, po solic..obgotowac...Gdy beda juz > miekkie a wody nadal za duzo zlac.. wrzucic cebulke pokrojona w kostke Gotowanie grzybów a zwłaszcza ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Grzyby2005-08-18 04:06:43 | jacenty inne posty tego autora
> Wczoraj, przejeżdżając przez Zieloną Górę, wpadłem na chwilę do pobliskiego > lasu. W godzinę zebrałem dwie torby grzybów: podgrzybki, borowiki i kurki. U > innych ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Co do golonki w piwie??2005-08-19 09:25:02 | jacenty inne posty tego autora
> > Witam > > dzis dusze goloneczke w piwku. > > > > Z czym ją podać?? > > Ziemniaczki w mundurkach podsmażone lekko z cebulą na oleju rzepakowym. Zanim ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Ciekawostka kulinarna dla cierpliwych i wytrwałych.2005-08-19 09:35:44 | jacenty inne posty tego autora
> Jak ktoś się zdecyduje na przygotowanie czegoś takiego to niech da znać na > grupę :-) > Daję znać, ale się nie zdecyduję. Wygląda zachęcająco, ale po tygodniu ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Prosty przepis na podgrzybki2005-08-19 09:43:43 | jacenty inne posty tego autora
> Rozpusc maslo na patelni. Wrzuc pokrojone grzyby i obsmaz je z wszystkich > stron. > Posiekaj czosnek (sporo) i natke (sporo). > Posol i popieprz grzyby....i chwile przed ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: kurki..2005-08-19 09:51:02 | jacenty inne posty tego autora
> A jakby tak jeszcze z boczusiem to już wogóle rozpusta zupełna :-))) Mniaaam > pozdrowionka znad zatoki > Sławek > > A dla mnie to zbyt pyszne grzyby same w sobie. A ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: drób2005-08-22 07:55:57 | jacenty inne posty tego autora
> > > ja tam staram sie nie jesc drobiu, > karmia je taka iloscia chormonow ,ze az sie slabo czlowiekowi robi > gorsza to moze byc juz tylko amerykanska kukrydza :P > A ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Co to za sztuciec?2005-08-24 07:20:33 | jacenty inne posty tego autora
> na forum kuchnia pojawiło się pytanie: > http://forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=77&a mp;w=279775 89 > Może tu ktoś wie i pomoże? > > -- Mój dentysta ma coś takiego ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Grzybowy nastał czas2005-08-25 04:36:08 | jacenty inne posty tego autora
> Kasza gryczana z "ciemnymi" grzybami. > Prawdziwki, borowiki - mogą być inne ale z ciemnymi kapeluszami i pasujące > do przepisu - ma być "sporo w ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Kanie marynowane? kiszone?2005-08-25 04:40:05 | jacenty inne posty tego autora
> > > Takie masowe wyrywanie grzybów powinno być surowo karane > AAAAAAAAAAA ja się cieszę jak znajdę w sezonie z 10 szt. Pozdro Jacenty [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia