Szukana fraza: Autor: "walkie" <w...@w...net.pl>
Znaleziono: 2000 wiadomości
2003-04-27 20:32:34 | walkie! inne posty tego autora
Uz.ytkownik Krysia Thompson napisa?: > bo to taka feta w Polsce maziasta; tu mamy raczej utwardzona > fete, ktora sie da zetrzec > O to nie wiedzialam :-) Ja pisalam o naszej ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: szparagi2003-04-28 07:34:31 | walkie! inne posty tego autora
Użytkownik Wladyslaw Los napisał: > Czemu sosik to do sparazkow. Do szparagow mozna natomiast dac rozne > sosy. Tradycyjny polski sposob, to z tarta bulka zasnazaona na masle ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Wspólna sa?atka-zabawa2003-04-28 07:37:28 | walkie! inne posty tego autora
Uz.ytkownik Krysia Thompson napisa?: > tu, w ASDA jest np krowia i owcza i ktoras jest dosc solidnie > gumowata w uzyciu, w smaku nie, a polska znam i mi bardziej > bryndze ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Wspólna sa?atka-zabawa2003-04-28 08:21:07 | walkie! inne posty tego autora
Uz.ytkownik Krysia Thompson napisa?: > > wszystkie sery to bryndza u nich. juz sie gubie co brundza a co > ser, hrehrehre > > Trys > K.T. - starannie opakowana > ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Burza dla Krysi ;) [OT]2003-04-28 08:24:01 | walkie! inne posty tego autora
Uz.ytkownik Krysia Thompson napisa?: > Kochaniutka - komplementami u mnie zajedziesz baaardzo daleko > ;))))) > > racuchow nie bylo? widac nie sezon na nie....i burz zadnych ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: jakie potrawy w Małopolsce?2003-04-28 13:05:12 | walkie! inne posty tego autora
Użytkownik Lipinska Miroslawa napisał: > Bardzo proszę o podpowiedź w następującym temacie: > klasa syna ma przygotować prezentację regionu Małopolska. > Potrzebujemy ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Burza dla Krysi ;) [OT]2003-04-28 13:22:08 | walkie! inne posty tego autora
Uz.ytkownik Krysia Thompson napisa?: > nooo nie wiem, nie wiem...ja sie szczepilam i juz tego...moze tak > zapytac w desen typu - dawac mi tu przepisik na dobry ob_j_adek, > ale ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: sos2003-04-28 13:49:10 | walkie! inne posty tego autora
Użytkownik maja napisał: > witam, > czy ktos z szanownych grupowiczow moglby zdradzic tajemnice jak robi sie > sosy podawane do sharmy w sfinksie? chodzi o ten pyszny,slodki ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: sos2003-04-28 15:25:24 | walkie! inne posty tego autora
Użytkownik maja napisał: > zurawina taka ze sloika??? jakie proporcje??? Odpowiadamy pod postem Zurawina ze sloika, wtedy bedziesz miala pestki i kawalki owocow. Albo z tubki pasta ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: sos2003-04-28 15:51:39 | walkie! inne posty tego autora
Użytkownik maja napisał: >>-- baaaaardzo dziekuje!!! za chwilke skocze po jogurcik :))))) Nie ma za co i smacznego :-) Jeszcze jak mozesz nie uzywaj mojej sygnaturki pod Twoimi ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia