Strona główna Grupy Wyniki wyszukiwania

Grupy

Szukaj w grupach

 

Wyniki wyszukiwania

Szukana fraza: Autor: "Anet" <a...@t...net>
Znaleziono: 286 wiadomości





Re: kulinarny atlas GW - warto?

2004-09-10 08:18:57 | Anet inne posty tego autora

> > Dodają to za darmo, więc wziąłem, ale grosza oddzielnie bym za to nie > dał. > > Władysław Dokładnie, a że czytam GW, więc pewnie będę zbierać, a jak nie ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: wekowanie - buraczki

2004-09-10 08:39:19 | Anet inne posty tego autora

> Ma ktos doswiadczenie z wekowaniem buraczkow? > Kolezanka dostala cale gory i nie wie co z tym zrobic. > > Za odp. z gory dziekuje > > Monika > Gotuje , obieram, tre ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: co na obiad -bo zwariuje !!

2004-09-10 08:59:09 | Anet inne posty tego autora

> wymyśliłam wątróbke ,dzieki > p. Ja robię coś takiego, ziemniaki w plasterki (ja daję surowe), podsmażona cebula, podsmażona wątróbka. Układam warstwami w naczyniu ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: wekowanie - buraczki

2004-09-10 09:40:39 | Anet inne posty tego autora

> > > Dwa lata wstecz, gdy w ten sam sposób zrobiłam buraczki, po otwarciu słoiczka, > czułam "zapach" ziemi :-( . W tym roku skorzystałam z przepisu podanego ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

łosoś+jaka surówka

2004-09-10 10:21:20 | Anet inne posty tego autora

Na obiad zaplanowałam łososia (pieczony w folii w piekarniku) i nie wiem jaką surówkę do tego podać. Anet [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: łosoś+jaka surówka

2004-09-11 11:07:16 | Anet inne posty tego autora

Fakt, że już po obiedzie, dzięki za inspiracje, nie przepadam zbytnio za sałatą, ale jej zielony kolor dał mi do myślenia i były brokuły na ciepło. Anet [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: wekowanie - buraczki

2004-09-11 11:10:56 | Anet inne posty tego autora

> No tak. "Wąska specjalizacja":-) > Areta > > Ale tez zrobiona. Anet [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: kartacze - totalna porażka

2004-09-12 11:22:51 | Anet inne posty tego autora

> Potwierdzam, koniecznie wyciskać w scierce lub pieluszce. > Po rozwinieciu szmatki ziemniaki maja miec ksztalt jakby ich nie rozwijano > (jakby figurka z gliny) > Z tej masy ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

naleśniki

2004-09-13 08:58:43 | Anet inne posty tego autora

czy ktoś posiada przepis na nadzienie do naleśników z białym serem i brokułami, gdzieś mi się zapodział i nie mogę znaleźć a strona z przepisami na naleśniki nie chce mi się ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: naleśniki

2004-09-13 09:57:06 | Anet inne posty tego autora

Użytkownik "Beata" <b...@w...pl> napisał w wiadomości news:ci3qec$5ne$1@atlantis.news.tpi.pl... > a mozesz podac adres tej stronki > > Beata > > ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

strony : 1 ... 10 ... 20 ... 27 . [ 28 ] . 29