Szukana fraza: Autor: Krystyna Chiger <k...@p...pl>
Znaleziono: 2000 wiadomości
2002-10-08 13:39:06 | Krystyna Chiger inne posty tego autora
"Joanna Duszczyńska" wrote: > Nic jeszcze nie oddałam... Ja dopiero będę miała... a syn oszczędny - nie > chce kupić żeby się potem mięso zmarnowało... więc ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Smaka wam narobię. ;-) Bigos prawdziwy...2002-10-09 12:11:43 | Krystyna Chiger inne posty tego autora
MechaGodzilla wrote: > mrozony bigos jest fatalny Bo trzeba go rozmrozic przed jedzeniem ;-) Jedna zapomniana paczka wielkanocnego bigosu dotrwala u mnie do sierpnia i byl doskonaly ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: zazdrosc czy co ;o)2002-10-10 13:29:08 | Krystyna Chiger inne posty tego autora
Edward Kniażycki wrote: > Jaki polecacie czekan do porcjowania mrożonego mięsa ? No to juz wiadomo, po co ludzie chodza w gory z siekierecka. Rzeczywiscie, wysoko mieso moze ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Może naklejka grupowa?2002-10-11 09:59:00 | Krystyna Chiger inne posty tego autora
Magdalena Bassett wrote: > a moze tak? > > ftp://ftp.west.net/pub/users/magda/plreckuchn ia3.jpg > > choc ja osobiscie wole bez noza/widelca, usmiech kobiety tez zmienilam ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: zazdrosc czy co ;o)2002-10-11 10:03:39 | Krystyna Chiger inne posty tego autora
Krysia Thompson wrote: > ja bym w ogole nie wiedziala CO napisac na TE grupe - nic znie > rozumiem... Cokolwiek :-)) > a moze ogloszenie do prasy? "kochamy, tesknimy ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Może naklejka grupowa?2002-10-11 12:52:43 | Krystyna Chiger inne posty tego autora
Agnieszka Roos wrote: > Mysle o zrobieniu koszulki z takim badrukiem. Co Wy na to? Popieramy! Krycha [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Mo?e naklejka grupowa?2002-10-11 12:54:52 | Krystyna Chiger inne posty tego autora
Krysia Thompson wrote: > ha! Ja to mam kubeczek! Ha! a na nim, ha! Cafe Za slupem ha! i > zdjecia! Ha! z marcowego zaslupiego spotkania. Ha! jedno pod > ogrodem (chyba szczatkowo ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: mięsne danie na gorąco - prośba o wsparcie merytoryczne2002-10-11 12:56:44 | Krystyna Chiger inne posty tego autora
ewis wrote: > Chodzi mi o coś > dobrego z mięskiem, co można zjeść na stojąco widelcem (a nie dwojgiem > sztućców). Pieczone udka albo skrzydelka. Mozna zjeść nawet ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: watrobki z winogronami - recenzja2002-10-16 10:02:44 | Krystyna Chiger inne posty tego autora
Gosia Jurczyszyn wrote: > > W planach kolejna próba z lekką modyfikacją - dla zaostrzenia smaku > > podsmażona cebulka pokrojona w kostkę. Zawsze jakoś wątrobka (i to ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: krokiety2002-10-16 12:57:47 | Krystyna Chiger inne posty tego autora
Waldemar Krzok wrote: > > Jesli chodzi o krokiety to u mnie tez to zawsze byly nalesniki z farszem > > dodatkowo podsmazane. > To dla mnie naleśniki ;-) Dla mnie krokiety ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia