Szukana fraza: Autor: "Dwarazyka" <d...@p...onet.pl>
Znaleziono: 105 wiadomości
2002-06-28 11:25:47 | Dwarazyka inne posty tego autora
Paflukter donnerweter O...@d...jest Teraz Polska . Pizza K-2 [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Pomocy - małosolne pod ple?nią:)2002-07-06 03:24:32 | Dwarazyka inne posty tego autora
To jest rzecz normalna, jeśli robisz małosolne - należy robić ilości do szybkiego spożycia - albo więcej soli to unikniesz pleśni. Nie przejmuj się nią i jedz, nie powiem, że ma ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Co je Miller na ?niadanie?2002-07-08 18:09:15 | Dwarazyka inne posty tego autora
Miller to baran - samiec owcy (stosukowo późno udomowionej) - należy do przeżuwaczy ( parzystokopytne) - pokarm o dużej zawartości celulozy (błonnika) - może żywi się ustawami i ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: chłodnika łaknę...2002-07-09 14:41:58 | Dwarazyka inne posty tego autora
Kup w kartonie barszcz czerwony (KNOR,KRAKUS) wlej do gara, 2 szklanki kefiru lub jogurtu, szklanka śmietany - zmiksować. Ogórek wężowy 1-2 szt pokrojony w talarki, 4 łyżki koperku, ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Kiełbasy własnej roboty.2002-07-09 15:20:52 | Dwarazyka inne posty tego autora
KIEŁBASA WĘDZONA 4 kg wieprzowiny (łopatka, karkówka, ścinki), 1 kg wołowiny bez błon, 75 dag słoniny, 10 - 15 dag soli, 1 dag saletry, 5 g pieprzu, 5 g gorczycy grubo łuczonej ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: ogóreczki kiszone2002-07-09 14:57:05 | Dwarazyka inne posty tego autora
Gosiaczek nie czytasz bo jak co roku w tym miejscu wylano morze informacji o kiszeniu - kupuj ogóry teraz im wcześniej tym lepiej, w miarę upływu czasu mają coraz więcej nasion ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: chłodnika łaknę...2002-07-10 06:51:41 | Dwarazyka inne posty tego autora
Napisałem zmiksować co sugeruje użycie techniki, ponieważ są to zimne składniki idealnie wymieszają się w sposób konwencjonalny (łyżka). K - 2 [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: EXPRES DO KAWY [SPAM]2002-07-10 10:26:17 | Dwarazyka inne posty tego autora
Dam klatkę po papudze, teściową i bilet tramwajowo - autobusowy w połowie wykorzystany . K -2 [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: EXPRES DO KAWY [SPAM]2002-07-10 13:40:50 | Dwarazyka inne posty tego autora
Do teściowej dodam 70dag suszonego sromotnika ponurego ze zbiorów 2001 oraz gorset na fiszbinach z wala błękitnego. K -2 [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: chłodnik-raz jeszcze2002-07-10 16:29:58 | Dwarazyka inne posty tego autora
Kuchnia litewska zna bardzo dużo chłodników, większość tu omówionych to warianty tych przepisów. Szczawiowy, z kwasu chlebowego,z maślanki, z razowego chleba i owoców, a oto z ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia