Szukana fraza: Autor: krys <k...@p...onet.pl>
Znaleziono: 2000 wiadomości
2012-01-31 12:58:00 | krys inne posty tego autora
Agnieszka wrote: > Użytkownik "XL" <i...@g...pl> napisał w wiadomości > news:1gml1yzatb9kd.zn86z93bp04m$.dlg@40tude.n et... >> >> PS. ...tylko ja ... [ więcej ]
Grupa : pl.sci.psychologia
Re: Szok, nie chcą rodzić, buntownicy.2012-02-02 11:55:58 | krys inne posty tego autora
Madoniowie wrote: > Czy opisany przez Ciebie armagedon dział się do roku 1889? Nie sądzisz, > że ludzie ładują się w kredyty, bo nie mają innego wyjścia? Bo np. > wynajem ... [ więcej ]
Grupa : pl.sci.psychologia
Re: Robot do kuchni2012-02-09 14:30:40 | krys inne posty tego autora
Ikselka wrote: > specjalnie prosty, ale mocarny, choć nietani - żeby w końcu ręce odciążyć > od wyrabiania ciasta. I to był strzał w dziesiątkę. A ile ciasta daje radę ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Ile zaczynu?2012-02-10 13:27:55 | krys inne posty tego autora
medea wrote: > W dniu 2012-02-10 12:58, Bbjk pisze: >> W dniu 2012-02-10 12:31, medea pisze: >> >>> Ile mam dać tego zaczynu do chleba? Połowę ilości mąki ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Ile zaczynu?2012-02-10 14:16:29 | krys inne posty tego autora
michalek wrote: > > A czy można podczepiając się pod wątek zapytać jak robicie zaczyn do > chleba. Od jakiegoś czasu chodzi za mną chęć/potrzeba zrobienia > ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Ile zaczynu?2012-02-10 15:17:49 | krys inne posty tego autora
michalek wrote: > > Dzięki za odpowiedź. > Rozumiem, że mąki żytniej Żytniej, i to najlepiej pełnoziarnistej. > Obawiałem się, tego jak spowodować, żeby to te ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Ile zaczynu?2012-02-12 08:39:31 | krys inne posty tego autora
Qrczak wrote: >> >> A to ja mam inne warunki. BTW nie masz wrażenia, że tą porą chleb >> potrzebuje zdecydowanie wiecej czasu, żeby wyrosnąć? > > Na pewno ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Ile zaczynu?2012-02-13 10:39:52 | krys inne posty tego autora
medea wrote: > W dniu 2012-02-12 14:04, Qrczak pisze: >> >> Czyli podsumowując dla medei: jakby nie robić, zawsze wychodzi. > > I z tą nieutrudzoną nadzieją ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Ile zaczynu?2012-02-14 11:30:52 | krys inne posty tego autora
michalek wrote: > A to wylewanie/wyrzucanie ok.połowy zakwasu każdego dnia to akceptujecie? A skąd taki pomysł? Jak hodowałam zakwas, to się go tylko podkarmiało. Teraz ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Ile zaczynu?2012-02-14 18:06:19 | krys inne posty tego autora
medea wrote: > Normalna żytnia z Melvitu, kupowana w supermarkecie. Może z niej zaczyn > się nie uda? Powinien sie udać. Ale mocniejszy będzie z pełnoziarnistej żytniej. W ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia