Szukana fraza: Autor: Gosia <x...@y...com>
Znaleziono: 165 wiadomości
2004-11-15 15:26:06 | Gosia inne posty tego autora
Agnieszka Krawczyk wrote: > trzy konta: kazdy ma swoje osobiste na ktore splywa pensja i jedno wspolne, > na ktore przelewamy obydwoje co miesiac pewną sumke; ze wspolnego konta ... [ więcej ]
Grupa : pl.soc.rodzina
Re: 2 dziewczyny, jedna miłość :(2004-11-19 11:29:33 | Gosia inne posty tego autora
Mrówka wrote: ) > Ciocia Mrowka radzi:kieruj sie sercem.Badz z ta panna ktora kochasz,z ta co > lubisz-mozesz sie przeciez kumplowac,ale skoro poza sympatia nic do niej > nie ... [ więcej ]
Grupa : pl.soc.rodzina
oliwa z oliwek2004-04-07 07:25:22 | Gosia inne posty tego autora
Słyszałam, że producenci oliwy z oliwek wiedząc, że Polacy się nie znają i nie zauważą różnicy, puszczają na polski rynek oliwę kiepskiej jakości. Czy ktoś wie po czym ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: oliwa z oliwek2004-04-07 07:54:44 | Gosia inne posty tego autora
Lilla wrote: >>Czy ktoś wie po czym poznać oliwę z oliwek extra vergine dobrej >>jakości ? > > > Po cenie :) > Ale cena bywa zazwyczaj podobna. Oliwa z ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: oliwa z oliwek2004-04-07 15:01:18 | Gosia inne posty tego autora
Wladyslaw Los wrote: > Niektóre oliwy > najwyższej jakości mogą wcale nie smakować, zwłaszcza komuś niewyrobionemu i > zupełnie nie nadają się do niektórych celów ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Piekarniki (co na czym?)2004-11-15 15:55:45 | Gosia inne posty tego autora
Czy możecie poradzić co piec na jakich ustawieniach piekarnika. Kiedy termoobieg, kiedy pieczenie góra+dół, kiedy sam dół itp. Czy są zauważalne różnice w smaku potrawy ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Piekarniki (co na czym?)2004-11-19 16:02:37 | Gosia inne posty tego autora
gouge wrote: > > Tak eksperymentowałam z termoobiegiem na część pieczenia mięs - jest spoko. > Jeśli chodzi o przesuszanie - podczas pieczenia wstawiam do piekarnika > ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: jak zrobić żeby kryształ cukru uformował sie na patyczku?2004-11-20 14:38:07 | Gosia inne posty tego autora
beluczak wrote: > coś takiegio jak w temacie nazywa sie cukier kandyzowany. czy jeżeli nasypię > do gorącej wody tyle cukru ile się rozpuści, i wrzucic do tego patyczek to ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Szczypki2004-11-21 20:35:21 | Gosia inne posty tego autora
monika wrote: > Jak wyglądają?m. > Użytkownik "Ryf" <f...@h...umcs.lublin.pl> napisał w wiadomości > news:cnqodf$nl1$1@news.lublin.pl... > >> ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: jak zrobić żeby kryształ cukru uformował sie na patyczku?2004-11-21 20:41:25 | Gosia inne posty tego autora
JerzyN wrote: >>Mój mąż robił z córką taki eksperyment, tylko zamiast patyczka wisiała >>obciążona nitka. [...] > > > Najlepiej aby to była wełniana ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia