Strona główna Grupy Wyniki wyszukiwania

Grupy

Szukaj w grupach

 

Wyniki wyszukiwania

Szukana fraza: Autor: "Mrowka" <m...@p...wp.pl>
Znaleziono: 982 wiadomości





Re: sniadania

2001-08-16 16:21:41 | Mrowka inne posty tego autora

>> Iwona Malek <i...@c...at> wrote: >> >> > I jeszcze jedno, zawsze w soboty i niedziele rano mam problem: co dac >> > mezusiowi na sniadanko ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: sniadania

2001-08-18 17:31:30 | Mrowka inne posty tego autora

>Wcale sie nie zloszcze. A na parowki sie nie skusze, bo juz dawno nie >znalazlem w Plsce dobrych parowek. Szczerze mowiac, wiekszosc naszych >wyrobow parowkopodobnych jest po ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

chrupiace skrzydlka

2001-08-21 13:16:27 | Mrowka inne posty tego autora

Jak zrobic skrzydelka aby smakowo przypominaly te z KFC?Pozdrawiam.Magda. [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: chrupiace skrzydlka

2001-08-23 14:25:22 | Mrowka inne posty tego autora

>Nic zlego, ale czemu gustowac w taniej przemyslowej podrobce, kiedy >mozna siegnac do dobrych domowych przepisow? > >Wladyslaw A czemu nazywasz je"tania przemyslowa ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: chrupiace skrzydlka

2001-08-24 20:04:03 | Mrowka inne posty tego autora

>Lacze sie z Toba w twym rozumowaniu. Powiem nawet ze sa przepyszne. Niestety >u mnie (czyt. w Legnicy) nie ma KFC, najblizsze jest we Wroclawiu. Zawsze >gdy jestem w tym miescie ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: chrupiace skrzydlka

2001-08-25 07:18:31 | Mrowka inne posty tego autora

a w warukach domowych nie ma możliwości smażenia > pod ciśnieniem. > No i w koncu czegos sie dowiedzialam:smazone sa pod cisnieniem,to dlatego mi wychodzily takie tluste,jak ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Żółte sery

2001-08-25 19:03:53 | Mrowka inne posty tego autora

Alex P. J. [SCORPIO ADS] napisał(a) w wiadomości: <9m8cfb$ak$1@sunsite.icm.edu.pl>... > >Taka mała 'ankietka' - jakie żółte sery są Waszymi ulubionymi? > >Ja od ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: chrupiace skrzydlka

2001-08-25 22:03:55 | Mrowka inne posty tego autora

>Smaz w wysokiej temperaturze, pow. 180 stopni. Uzyj duzo tluszczu i nie >wsadzaj do niego naraz zbyt duzo smazonego produktu, by nie obnizyla sie >zanadto temperatura. > ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Parowki w ciescie

2001-08-26 07:32:20 | Mrowka inne posty tego autora

A ja robie parowki panierwoane tak jak schaboszczaka.Przecinam ja na pol,pakuje w panierke i na patelnie.Pozdrawiam.Magda. [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Bigos

2001-09-25 21:20:17 | Mrowka inne posty tego autora

Ja gotuje kapuche kiszona na kostce wolowej,dorzucam jedna kostke Knorra wolowa lub z kuraka,jaka akurat mam.Potem wrzucam listek laurowy,pare ziarenek pieprzu,ziela angielskiego.Nastepnie ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

strony : 1 ... 20 ... 60 ... 64 . [ 65 ] . 66 ... 80 ... 99